Juniorijuoksukoulu 2019-2020

Pyrinnön juoksukoulu junioreille alkaa sunnuntaina 12.1.2020.

Pyrinnön juoksukoulu kutsuu mukaan kaikki vuosina 2010-2005 syntyneet juoksusta innostuneet juniorit!

Juoksukoulu sopii lisäharjoitteeksi niin yleisurheilun, suunnistuksen, hiihdon kuin palloilulajien harrastajille tai juoksusta muuten innostuneille lapsille ja nuorille. Harjoituksissa juoksijat jaetaan pienempiin ryhmiin iän ja tason mukaan, joten jokainen pääsee harjoittelemaan mielekkäällä ja kehittävällä tasolla.

Juoksukoulussa kehität juoksutekniikkaasi ja peruskestävyyttä sekä opit harjoittelemaan oikein. Juoksemme monipuolisesti matkaa ja vauhtia vaihdellen ja tutustumme erilaisiin juoksulajeihin, kuten mäkijuoksu, aitajuoksu ja viestijuoksu. Lihaskunto ja lihashuolto ovat osa jokaista harjoituskertaamme.

Juoksukoulu kokoontuu 12.1.2020 alkaen kevään ajan Tampereella sunnuntaisin klo 17-18:30. Harjoittelemme vaihtelevasti maastossa ja radalla – harjoituspaikkoja ovat esim. Pyynikin ja Kaupin maastot sekä Pirkkahalli. Juoksukoulun vetäjinä toimivat Tampereen Pyrinnön urheilijat Kiia Keinonen, Aino Sikkinen, Frida Hämäläinen ja Jemina Forss.

Juoksukoulun hinta on pyrintöläisiltä 90 euroa ja seuran ulkopuolisilta 120 euroa. Hinta pitää sisällään harjoitukset toukokuuhun 2020 asti.

Juoksukouluun voi tulla mukaan myös kesken kauden.

ILMOITTAUDU MUKAAN JUOKSUKOULUUN

Tiedustelut:

yleisurheilu(a)tampereenpyrinto.fi