Kausi 2022-2023

Kausi 2022-2023 käynnistyy täydellä teholla lokakuussa. 

Syyskuun ajan voi osallistua Starttikurssille. Myös 12-15-vuotiaiden yleisurheiluryhmän talvikausi alkaa jo syyskuussa.

UUDEN KAUDEN INFOTILAISUUS SEKÄ UUSILLE, VANHOILLE ETTÄ MAHDOLLISESTI KIINNOSTUNEILLE 8-13-VUOTIAILLE JA HEIDÄN HUOLTAJILLEEN RATINAN STADIONILLA TORSTAINA 13.10 KLO 18-19.

5-7-vuotiaille

Pyrintö järjestää perheen pienimmille monipuolista yleisurheilukoulua myös talvikaudella (lokakuu – toukokuu).

Katso tarkemmat tiedot talven 2022-23 urheilukoulusta ja ilmoittaudu mukaan!

8-13-vuotiaille

Pyrinnön nuorisoyleisurheilun kesän kilpailukausi jatkuu vuosittain pitkälle syyskuuhun ja uusi yleisurheilukausi käynnistyy vasta lokakuussa. Lokakuuta odotellessa voit osallistua syksyn starttikurssille.

Katso lisätiedot Starttikurssin sivulta ja tule mukaan!

8-11-vuotiaiden juniorivalmennusryhmien kausi alkaa lokakuussa, koulujen syysloman jälkeen (viikolla 43) ja jatkuu seuraavan vuoden syyskuuhun. 8-11-vuotiaiden juniorivalmennusryhmillä on harjoituksia kaksi kertaa viikossa. Kilpailukaudella ryhmät osallistuvat myös monipuolisesti eri lajien kisoihin (mm. hippokisat ja pm-kilpailut). Perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen.

Katso kauden 2022-23 juniorivalmennusryhmät ja ilmoittaudu mukaan!

12-13-vuotiaiden valmennusryhmien toimintakausi alkaa lokakuussa, koulujen syysloman jälkeen (viikolla 43) ja jatkuu seuraavan vuoden syyskuuhun. Valmennusryhmissä harjoitellaan monipuolisesti keskimäärin 3 kertaa viikossa ja tärkeänä osana harrastusta on monipuolinen kilpaileminen eri yleisurheilulajeissa (mm. pm-kilpailut, seuraottelut).

Katso 12-13-vuotiaiden valmennusryhmien lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

12-13-vuotiailla on myös mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti kaksi kertaa viikossa 2011-2008-syntyneiden tyttöjen ja poikien yleisurheiluryhmässä. Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi.

Yleisurheiluryhmän talvikausi on alkanut syyskuussa. Mukaan ryhmään voi ilmoittautua myös kesken kauden, harrastuksen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa! Yleisurheiluryhmästä on myös mahdollista siirtyä oman ikäluokan valmennusryhmään, mikäli yleisurheiluinnostus iskee toden teolla. 

Katso lisätietoja yleisurheiluryhmän talvikaudesta ja ilmoittaudu mukaan!

14-17-vuotiaille

14-17-vuotiaiden valmennusryhmien toimintakausi kestää lokakuusta seuraavan vuoden syyskuuhun. Valmennusryhmissä harjoitellaan monipuolisesti keskimäärin 4-5 kertaa viikossa ja tärkeänä osana harrastusta on monipuolinen kilpaileminen eri yleisurheilulajeissa (mm. pm-kilpailut, seuraottelut, SM-kilpailut).

Katso kauden 2022-23 valmennusryhmien lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

14-15-vuotiailla on myös mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti kaksi kertaa viikossa 2011-2008-syntyneiden tyttöjen ja poikien yleisurheiluryhmässä. Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi.

Yleisurheiluryhmän talvikausi on alkanut syyskuussa. Mukaan ryhmään voi ilmoittautua myös kesken kauden, harrastuksen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa! Yleisurheiluryhmästä on myös mahdollista siirtyä oman ikäluokan valmennusryhmään, mikäli yleisurheiluinnostus iskee toden teolla. 

Katso lisätietoja yleisurheiluryhmän talvikaudesta

Yleisurheiluryhmä 2007 ja aiemmin syntyneille

Yli 16-vuotiaiden yleisurheiluryhmässä on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi.

* Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan! (tulossa) *

Yli 16-vuotiaille

Valmennusryhmät yli 16-vuotiaille

Yli 16-vuotiaiden kilpaurheilijoiden valmennus tapahtuu joko ryhmissä tai yksittäisten valmentajien johdolla.

Tiedustelut & seuranvaihdot: jari.kataja(a)pyrinto.fi

Yleisurheiluryhmä yli 16-vuotiaille

Yli 16-vuotiaiden yleisurheiluryhmässä on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi.

* Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan! (tulossa) *

Aikuisille

Huippu-urheilu

Pyrinnössä urheilee useita maamme kärkiurheilijoita. Pyrinnön huippu-urheilua koordinoi erillinen huippu-urheilutiimi.​

Tiedustelut: elisa.hakanen(a)pyrinto.fi

Tampereen Pyrintö tarjoaa monipuolisia yleisurheiluryhmiä myös aikuisiällä. Tarjolla on niin aikuisten kilpailuihin tähtääviä valmennusryhmiä kuin muutaman kerran urheilukoulujakin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Kauden 2022-23 tiedot löydät Aikuisurheilun sivuilta!