Koivulalle tuplamestaruus

Raahen 22-sarjan SM-kilpailut toivat Pyrinnön yleisurheilijoille ilonaiheita. Ennen otteluviikonloppua Pyrintö on vahvasti kiinni mitalisijoilla niin Kalevan Maljassa kuin seuraluokittelussa.Koivulalle tuplakulta – Latelle hopeaa
Pikajuoksija Markus Koivula hallitsi Raahessa pikamatkoja. Markus otti haltuunsa 100 metriä ajalla 10,68. Toinen mestaruus kuitattiin 200 metrillä, jossa Markuksen ajaksi kellotettiin 21,88.Pyrintöläisittäin ilonaihetta toi Lauri Alasaukko-oja, joka pinkoi Markuksen perään SM-hopeaa ja varmisti näin Pyrinnölle lajin kaksoisvoiton. Laten ajaksi kirjattiin 22,06.Sannille ja Jaakolle Suomen mestaruudet
Keihäänheittäjä Sanni Utriainen otti omansa. Yksi onnistunut heitto riitti Suomen mestaruuteen. Voittotulos kijattiin 54.91.Yhdestä päivän positiivisimmasta yllätyksestä vastasi Pyrinnön kestävyysjuoksija Jaakko Laakso. Jaakko yllätti varmasti monet ja kellotti voittoajaksi 1.55,49.

Eetulla sentti puolella
Miesten pituuskilpailussa käytiin kovaa senttipeliä. Tällä kertaa sentti oli Pyrinnön Eetu Ehrolan puolella ja Vaasassa juuri opintonsa aloittanut Eetu ponkaisi 729 ja kumarsi SM-pronssia.

Naisten 200 metrillä Janita Tammisalo näytti, että loukkaantumiset on taakse jääneet. Janita tikkasi 200 metriä aikaan 25,96 ja saalisti sillä arvokkaan nelostilan.
Naisten 800 metrillä Ella Suihko sijoittui seitsemänneksi. Saman tilan saalisti seiväshyppääjä Katja Ala-Hakuni.

Kaiken kaikkiaan Pyrintö kokosi Raahesta 61 Kalevan malja pistettä. Potentiaalisia pisteiden tuojia oli jäänyt myös kotiin, joten pistesaalis on erinomainen ja siitä iso kiitos mukanaolleille.