Korona-ajan ohjelmaa

(Päivitetty 11.5.2020)

Kevät 2020 on Korona-pandemian vuoksi monin tavoin poikkeuksellista aikaa. Perinteisesti Pyrinnön nuorisourheilijoille keväällä järjestettävät maasto- ja heittocup -osakilpailut siirtyvät syksyyn ja alle 15-vuotiaiden ryhmien harjoittelu tapahtuu toukokuun puoliväliin asti (*) omatoimisesti ja etävalmennuksella. Myös lajiklinikat, hippokisat, kesäurheilukoulut ja monet muut tapahtumat siirtyvät myöhemmin kesän ja syksyn aikana toteutettaviksi.


14.5.2020 siirrytään pienryhmäharjoitteluun

Saat tarkemmat ohjeet harjoittelun jatkumisesta oman ryhmäsi valmentajilta. Vaikka on varmasti kiva nähdä kavereita pitkästä aikaa, on tärkeää muistaa noudattaa turvaetäisyyksiä sekä muita terveys- ja turvallisuusohjeita. Alla vielä pelkistetty lista tärkeimmistä ohjeista, lue ne huolellisesti läpi.

Ohjeet harjoittelulle toukokuussa 2020


Viikon 19 Koronteenihaasteen arvonnan voittaja

Tällä erää viimeisen haasteen arvonnassa takatalven kunniaksi arvotun Pyrintöpipon itselleen voitti Emilia Aho. Onnittelut! Voittajaan ollaan myöhemmin yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkinnon lunastamisesta.


Viikon 19 Koronteenihaaste ja viikon 18 arvonnan voittaja

Viikon 19 Koronteenihaaste on nyt julkaistu. Tällä viikolla suoritetaan sovellettu 10-ottelu. Katso lisätiedot ja osallistu haasteeseen.

Viikon 18 haasteen arvonnassa Pyrintösukat itselleen voitti Laine Jaanisoo. Onnittelut! Voittajaan ollaan myöhemmin yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkinnon lunastamisesta.


Viikon 18 Koronteenihaaste ja viikon 17 arvonnan voittaja

Viikon 18 Koronteenihaaste on nyt julkaistu. Katso lisätiedot ja osallistu haasteeseen.

Viikon 17 Koronteenihaasteen arvonnassa Pyrintö-juomapullon itselleen voitti Jere Kinnunen. Onnittelut! Voittajaan ollaan myöhemmin yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkinnon lunastamisesta.


Viikon 17 Koronteenihaaste ja viikon 16 arvonnan voittaja

Viikon 17 Koronteenihaaste on nyt julkaistu. Katso lisätiedot ja osallistu haasteeseen.

Viikon 16 Koronteenihaasteen arvonnassa Pyrintöpipon itselleen voitti Lumi Rekonius. Onnittelut! Voittajaan ollaan myöhemmin yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkinnon lunastamisesta.


Keskiviikkoisin Pyrinnön omien urheilijoiden pitämiä lihaskuntolivejä Zoomissa

15.4 alkaen on keskiviikkoisin tarjolla Pyrinnön omien huippu-urheilijoiden pitämiä lihaskunto-livetreenejä Zoom-työkalun välityksellä. 2012-2009-syntyneille klo 18.00 ja 2008-2005-syntyneille klo 18.30. Lisätiedot ja linkin tapahtumaan saat omalta valmentajaltasi!


Viikon 16 Koronteenihaaste ja viikon 15 haasteen arvonnan voittaja

Viikon 16 Koronteenihaaste on nyt julkaistu. Katso lisätiedot ja osallistu haasteeseen.

Viikon 15 Koronteenihaasteen arvonnassa Pyrintösukat itselleen voitti Essi Ilomäki. Onnittelut! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkinnon lunastamisesta.


Viikosta 15 eteenpäin alkaa pyörimään viikottainen haastekisa 

Koronteenihaasteeseen osallistuminen ei vaadi erityistä välineistöä ja aikaa tehtävien tekemiseen on koko viikko. Jättämällä yhteystiedot tulosten raportoinnin yhteydessä voi osallistua Pyrintö-tuotteiden arvontaan. Katso lisätiedot ja osallistu Pyrinnön nuorisoyleisurheilun Koronteenihaasteeseen!


 

Instassa huippu-urheilijoiden vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun

Pyrinnön aikuiset yleisurheilijat julkaisevat omaa Karanteenikalenteriaan instagramissa.


Omatoimitreeniohjeita

Omalta valmentajalta saatavan treeniohjelman noudattaminen on tärkeää kehittymisen kannalta, joten keskustele valmentajan kanssa ennen ylimääräisten treenien ottamista mukaan viikko-ohjelmaan. Oman harjoitustilanteen salliessa, vinkkejä omatoimitreenaukseen löydät täältä. Treenit on sellaisenaan sopivia arviolta 12-13-vuotiaasta ylöspäin, mutta varmista treenin sopivuus omalta valmentajaltasi ja kysy mahdollisia muokkausmahdollisuuksia, jos haluat kokeilla.

Omatoimitreenauksen yhteydessä

 • Sinulla on loistava tilaisuus vahvistaa vahvuuksiasi ja kehittää heikkouksiasi!
 • Ole oma paras valmentajasi: tee kehittäviä harjoituksia ja yritä parhaasi, mutta älä vaadi itseltäsi liikaa tai suorita harjoitusohjelmaa hampaat irvessä.
 • Voit asettaa itsellesi sopivia tavoitteita kevääksi, esim.
  • Jaksan juosta 5 km
  • Pystyn vetämään 2 leukaa
  • Juoksen 15 sekunnissa matkan, johon minulla nyt menee 16 sekuntia
  • Heitän kuntopalloa 8 metriä

Katso omatoimitreeniesimerkkejä täältä.


(*) Tampereen Pyrintö noudattaa Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksia, tämän hetkisen tiedon mukaan poikkeustila jatkuu 13.5 asti.