Kosonen hyppää Sastamalassa – Harala, Ben Khalifa ja Huntington aitovat Oulussa

Kesäkuu vaihtuu heinäkuuhun ja yleisurheilukilpailut jatkuvat. Pyrintöläisiä on jälleen paljon kisaradoilla, kun punaista viilettää kentällä mm. Sastamalassa, Oulussa ja Tuusulassa.

Sastamalassa kilpaillaan lauantaina 4.7. kansalliset Timanttikisat. Kauden kotimaista kärkitulosta miesten korkeudessa hallussaan pitävä Daniel Kosonen jahtaa tulosparannusta ja uutta omaa ennätystään. Korkeudessa nähdään myös viime viikonloppuna huikean tulosparannuksen tehnyt Ville Eikkula. Eikkula hyppäsi ensimmäistä kertaa yli 2 metrin ja miehen uusi ennätys kirjattiin lukemiin 205, aiemman oltua 195.

Naisten kuulassa nähdään Suvi Helin, lisäksi kenttälajeissa Meri Elomaa työntää N19-sarjan kuulassa ja Siiri Elomaa N17-sarjan keihäässä. Radalla miesten 100 metrillä nähdään Aleksi Kuusinen ja Joel Turkka, miehet juoksevat myös täyden ratakierroksen. 800 metrillä Julius Mäkinen avaa kautensa. Naisten puolella Alisa Aalto pinkoo myös ratakierroksen.

Oulussa Valkean kaupungin kilpailuissa perjantaina 3.7. naisten 100 metrin aidoissa nähdään jopa 3 pyrintöläistä, kun Lotta Harala hakee jatkoa lupaavasti alkaneelle kisakaudelleen. Harala saa rinnalleen Olivia Ben Khalifan sekä 7-ottelija Maria Huntingtonin. Huntington hyppää Oulussa myös naisten pituudessa.

Tuusulassa KUY Gamesissa perjantaina miesten 200 metrillä juoksee Ville Aarnivala.

Keskiviikkona Ylöjärvellä järjestetään 17-vuotiaiden PM-kilpailut. Räikän kentällä nähdään paljon punaista väriä, kun pyrintöläiset tekevät urheilusuorituksia yli 90 kappaletta.

Kuva: SUL