P 2006-2007

Kaudella 2020-2021 on vuosina 2006-2007 syntyneille pojille tarjolla kaksi vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (4x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen).

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2020-2021

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kaikilla harjoituskausilla kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan.

Vuosina 2006-2007 syntyneiden poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2020-2021 viikoittain keskimäärin 4 kertaa. Osa harjoituksista on omatoimisia, jolloin urheilijat tekevät harjoituksen valmentajan ohjeiden mukaisesti joko yksin tai yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2020-2021

Tiedustelut:

Ryhmänjohtaja
Sinikka-Susanne Pesonen
sinikkasusanne(a)gmail.com

yleisurheilu(a)pyrinto.fi

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) P 2006-07 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.