Pyrintö suuntaa täydellä joukkueella kohti Turun viestiseuraottelua!

Yksi hallikauden jännittävimmistä seuraotteluista käydään Turun Kupittaalla tänään perjantaina 25.1. Kovatasoisessa seuraottelussa kilpailevat Turun urheiluliitto, Helsingin Kisa-Veikot, Lahden Ahkera ja Tampereen Pyrintö. Viestiseuraottelu järjestetään jo 36. kerran.

Samat seurat kohtasivat viikko sitten Pirkkahallissa. Tampereella Pyrintö nappasi ensimmäisen sijan, HKV sijoittui tiukassa kilpailussa toiseksi, Ahkera oli kolmas ja Turku sijoittui neljänneksi. Viime viikolla viritetty kisafiilis saa tänään jatkoa ja jokaisella on tavoitteet korkealla! Aiempina vuosina Urheiluliitto ja HKV ovat kamppailleet kovimmin sijoista yksi ja kaksi.

Pyrinnön flunssa-aallon vaivaama joukkue on muokkautunut viime päivien aikana moneen otteeseen, mutta Turkuun lähdetään täydellä joukkueella edustettuna. Seuraottelussa juostaan pitkä  ja lyhyt viesti 11 sarjasta aikuisiin. Matka riippuu sarjasta ja vaihtelee lyhyessä viestissä 85 metristä 170 metriin, pitkä marka on 340m-850m.

Tämä on vuoden ainoa seuraottelu missä ovat mukana niin nuorimmat junnut kuin seuran kovimmat huippu-urheilijat. Kilpailu on upea tilaisuus nuorille päästä kisaamaan yhdessä oman seuran esikuvien kanssa. Viestikapulaa Pyrinnön väreissä kuljettavat tänään muun muassa Reetta Hurske, Julius Mäkinen, seuran huippusuunnistaja Severi Kymäläinen, Miia Sillman ja monia muita.

Ennen viestien starttia järjestetään myös esikilpailut, joissa juostaan sileät 60m sekä miehissä että naisissa ja aina jännittävä naisten 60m aitajuoksu jossa muun muassa Reetta Hurkse starttaa hallikilpailukauden.