T 2007

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2020-2021

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2007 syntyneiden tyttöjen valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2020-2021 viikoittain keskimäärin 4 kertaa. Osa harjoituksista on omatoimisia, jolloin urheilijat tekevät harjoituksen valmentajan ohjeiden mukaisesti joko yksin tai yhdessä.

Tiedustelut:

Vastuuvalmentaja
Katriina Markkula
katriina.markkula(a)gmail.com

Ryhmänjohtaja
Evita Vironmäki
evita.vironmaki(a)gmail.com

Valmentaja
Aki Mäentakanen

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T2007 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.