T/P 2006

Kaudella 2019-2020 on vuonna 2006 syntyneille tytöille ja pojille tarjolla kaksi vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (4x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen). Mikäli olisit kiinnostunut liittymään mukaan valmennusryhmätoimintaan kesken kauden, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan, katsotaan yhdessä oikea vaihtoehto yleisurheiluharrastuksen aloittamiseksi.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2019-2020

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kaikilla harjoituskausilla kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2019-2020 4 kertaa viikossa. Pääasialliset treenipäivät ovat tiistai, torstai, lauantai ja sunnuntai.

Uudet harrastajat voivat ilmoittautua mukaan yleisurheiluryhmään.

Tiedustelut:

Ryhmänjohtaja
Pia&Santtu Kokko
jojokokko(a)gmail.com

Valmentajat
Laura Moisio
Marjukka Ilomäki
Helmi Erkkilä
Katja Konkka

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2006 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.