T/P 2007

Kaudella 2019-2020 on vuonna 2007 syntyneille tytöille tarjolla kaksi ja pojille kolme vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: poikaryhmä (1x viikossa), yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (3-4x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen). Mikäli olisit kiinnostunut liittymään mukaan valmennusryhmätoimintaan kesken kauden, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan, katsotaan yhdessä oikea vaihtoehto yleisurheiluharrastuksen aloittamiseksi.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2019-2020

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kaikilla harjoituskausilla kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2007 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2019-2020 3-4 kertaa viikossa.

Mukaan ryhmän toimintaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella:

Ilmoittautumislomake valmennusryhmätoimintaan

Tiedustelut:

Vastuuvalmentaja
Katriina Markkula
katriina.markkula(a)gmail.com

Ryhmänjohtaja
Evita Vironmäki
evita.vironmaki(a)gmail.com

Valmentajat
Anne Kastarinen
Salla Saarinen
Hannele Leinonen
Emma Rytkönen
Aki Mäentakanen

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2007 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.