Urheilukouluohjaajahaku 2020

Haetaan urheilukouluohjaajia kesäksi!

Tampereen Pyrinnön kesän urheilukoulut alkavat jälleen kesäkuun alussa (*). Urheilukouluja järjestetään 4-12-vuotiaille kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa. Pyrimme alustavasti järjestämään urheilukouluja kesä-syyskuussa kiertävästi seuraavilla kentillä: Ratina, Pyynikki, Hervanta, Vehmainen, Lamminpää. Urheilukoulut sijoittuvat arkipäiviin, joko päiviin klo 10-12 tai iltoihin klo 17.15-19.15.

(*) Koronan aiheuttaman epätietoisuuden takia tarkemmat päivät ja kellonajat varmistetaan mahdollisimman pian.  Seuraamme aktiivisesti maamme linjauksia koronatilanteesta ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteyksissä tilanteiden muuttuessa.

Ryhmiä muodostetaan osallistujien iän perusteella siten, että jokaisella ryhmällä on jokaisella kerralla vähintään 2-3 ohjaajaa. Osallistujamäärien varmistuessa ryhmien määrät ja jaot varmistuvat. Ohjaajista muodostetaan ohjausryhmiä siten, että joka ryhmässä on kokeneempia sekä uudempia ohjaajia.

Ohjaajiksi haetaan vuonna 2006 syntyneitä ja vanhempia Pyrinnön omia urheilijoita sekä muita ohjauksesta kiinnostuneita reippaita ja urheilullisia nuoria. Ohjaajilta odotetaan sitoutumista mukaan ohjaajaksi vähintään yhdeksi kuukaudeksi, mutta mukaan voi hakea myös koko kesäksi! Ohjaajien tehtäviin kuuluvat harjoitusten etukäteen suunnittelu sekä harjoitusten pitäminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Uudet ohjaajat saavat työhön koulutuksen, jossa käymme läpi eri lajien ohjaamista eri ikäisille lapsille sekä ryhmänhallintataitoja ja harjoitusten suunnittelua. Tämän lisäksi on samalla kerralla perehdytys kesäurheilukouluista. Mikäli olet jo suorittanut Lasten yleisurheiluohjaajakurssin, voit osallistua vain perehdytykseen.

Saat ohjauksesta korvauksen sekä arvokasta työkokemusta, mistä on hyötyä esimerkiksi seuraavien vuosien kesätyöpaikkaa hakiessa. Saat myös työtodistuksen. Aiempaa ohjauskokemusta ei vaadita!

Hakuaika on päättynyt. Mahdolliset tiedustelut osoitteesta urheilukoulut(a)pyrinto.fi.

Ystävällisin terveisin,

Urheilukouluista kesällä 2020 vastaavat
Olivia Ben Khalifa & Essi Pitkäranta
urheilukoulut@tampereenpyrinto.fi
Tampereen Pyrintö