Urheilukouluohjaajahaku 2022

Tule kesätöihin Tampereen Pyrinnön kesäurheilukouluihin!

Tampereen Pyrinnön kesän urheilukoulut tulevat jälleen tänä vuonna. Urheilukouluja järjestetään 4-12 vuotiaille kesän aikana ympäri Tampereen kaupungin urheilukentillä: Ratina, Pyynikki, Hervanta, Vehmainen, Lamminpää. Urheilukoulut sijoittuvat arkipäiviin joko päiväsaikaan (klo 10-12 välille, kesäkuun päiväurheilukoulu) tai iltoihin (klo 17-19.15 välille).

Urheilukoulujaksoihin muodostetaan useita ryhmiä osallistujien iän perusteella siten, että jokaisella ryhmällä on jokaisella kerralla 2-3 ohjaajaa. Osallistujamäärien varmistuessa ryhmien määrät ja ryhmäjaot varmistuvat. Ohjaajista muodostetaan ohjausryhmiä siten, että jokaisessa ryhmässä on sekä kokeneempia että uudempia ohjaajia.

Ohjaajaksi haetaan vuonna 2008 syntyneitä ja vanhempia Pyrinnön omia urheilijoita sekä muita ohjauksesta kiinnostuneita reippaita urheilullisia nuoria. Ohjaajilta odotetaan sitoutumista vähintään yhteen urheilukoulujaksoon, mutta mukaan voi hakea myös useampiin jaksoihin tai vaikka koko kesäksi! Jokaisen ohjaajan tehtäviin kuuluu harjoitusten suunnittelu yhdessä ohjaajaparin/ryhmän kanssa sekä harjoitusten pitäminen muiden ohjaajien kanssa. Uudet ohjaajat saavat työhön koulutuksen, jossa käymme läpi eri lajien ohjaamista eri ikäisille lapsille sekä ryhmänhallintataitoja ja harjoitusten suunnittelua. Tämän lisäksi pidetän perehdytys kesäurheilukouluista. Mikäli olet jo suorittanut yleisurheiluohjaajakurssin voit osallistua vain perehdytykseen.

Haemme tänä vuonna myös kenttävastaavia urheilukouluihin. Kenttävastaava huolehtii kentällä tapahtuvista asioista. Edellytyksenä kenttävastaavaksi ovat vähintään kahden vuoden kokemus urheilukouluista, sinun tulee olla myös 2004 vuonna tai aikaisemmin syntynyt.

Saat ohjauksesta korvauksen (7€ tai 10€/kerta riippuen kokemuksestasi) sekä arvokasta työkokemusta, mistä on hyötyä esimerkiksi seuraavien vuosien kesätyöpaikkaa hakiessa. Saat myös työtodistuksen.

HAE MUKAAN URHEILUKOULUOHJAAJAKSI

Mahdolliset tiedustelut osoitteesta olivia.benkhalifa@pyrinto.fi.

Hakuaika päättyy 17.4.