yu-kisaviikko: Aikuisten pm-kilpailut Ratinassa, Motonet GP Joensuussa ja EYOF Bakussa

Tiistaina 23.7. sarastaa Hämsyn N/M piirinmestaruuskisojen toinen kisapäivä. Ennakossa mainittujen aikuisurheilijoiden lisäksi kilpailuissa tullaan näkemään myös monia alle 19-vuotiaita Pyrintöläisiä.

Ville Aarnivala, Samuli Losoi ja Kalle Lahtinen osallistuvat miesten 100m. Miehet 1500m matkalla kilpailevat Pyrinnön Jarkko Järvenpää, Severi Kymäläinen ja Teppo Syrjälä.

Miesten seiväshypyssä nähdään Urho Kujanpään ja Jami Siira.

100m aitoihin osallistuvat Olivia Ben Khalifa, Tiia Heikkinen, Oona Hietala, Ilona Luoma ja Olivia Mäkinen. 400m matkalla nähdään Pyrinnön Alisa Aalto ja Jenni Peräinen. 100m aitoihin osallistuu Pinja Heinonen.

Pituudessa Ratinassa kilpailee Tiina Hakanen. Oona Hietala osallistuu kolmiloikkaan.

Heittolajeissa Pyrintöläisiä nähdään kuulassa ja keihäässä. Kuulaan osallistuvat Meri Elomaa, Tiina Hakanen ja Suvi Helin. Meri Elomaa kilpailee myös keihäässä.

pm-kilpailuiden osallistujat

Motonet GP Joensuussa
Keskiviikkona Motonet GP-kisasarja jatkuu Joensuussa. Paikan päällä nähdään hiljattain Dohan MM-rajan alittanut Reetta Hurke 100m aidoissa ja Pyrinnön Eetu Pöyry osallistuu 800metrille.

Motonet GP-kisasivut

EYOF Bakussa 21.-27.7.
Euroopan nuorten olympiafestivaalien kesäkisat järjestetään 21.-27.7. Azerbaidžanissa, Bakussa. Pyrintöläisistä suomiasun päälleen pukevat Nea Lento sekä Saga Vanninen. Nea kilpailee pituudessa ja kolmiloikassa kun taas Saga puolestaa urakoi 7-ottelun.

Suomen olympiakomitean kisasivut

pm-sisulisähuipentuma 27.-28.7. Ratinassa
Kisaviikko päättyy lauantaina ja sunnuntaina järjestettäviin pm-sisulisähuipentumaan, joka järjestetään Ratinassa. Kisa on juniori urheilijoiden yksi tärkeimmistä kilpailuista ulkokaudella.

Teksti: tp tiedotus