Helsingistä Master SM-kultaa ja juniorien tulosparannuksia

Pyrinnön luistelijat avasivat kansallisen kisakauden 36. Juhani Järvisen muistokilpailuissa 16.12.2023 Helsingissä Oulunkylän jäästadionilla. Juniorikisassa D-tyttö Veera Happonen ja F-tyttö Saara Happonen paransivat useammalla sekunnilla ennätyksiään. Tästä on hyvä jatkaa treenikautta.
Seppo Mannila osallistui Masterien sprintti-SM-kilpailuun. 500 metrillä ikinopea Seppo Mannila voitti M70-sarjan kultamitalin ajalla 50,81 ollen 1,58 sekuntia toiseksi sijoittunutta nopeampi. 1000 metrillä Mannila sijoittui viidenneksi häviten voittajalle 5,74 sekuntia, mutta yhteispisteissä, jos ne olisi laskettu, hän olisi ulkojäillä luistelluksi erittäin nopean viisisatasensa vuoksi sijoittunut toiseksi. Kilpailut kuitenkin olivat matkakohtaiset. Onnittelut Seppo Mannilalle  500 metrin kultamitalista!

Leave a Comment