Tampereen Pyrinnön tukisäätiö sr

Tampereen Pyrinnön tukisäätiö aloitti toimintansa Tampereen Pyrinnön Urheilumajasäätiönä, joka perustettiin 6.3.1947. Urheilumajasäätiön toiminnan keskipisteenä oli Pinsiön maja, jossa järjestettiin monenlaisia tapahtumia ja juhlia vuosikymmenten ajan. 1980-luvulla Pyrinnöllä oli taloudellisia vaikeuksia ja majan ylläpito kävi liian raskaaksi, joten se myytiin vuonna 1986.

Koska urheilumajaa ei enää ollut, säätiön hallitus päätti kokouksessaan 29.3.1989 muuttaa säätiön nimeksi Tampereen Pyrinnön tukisäätiö. Nykyisin nimen perään lisätään vielä sr, joka on lyhenne säätiörakenteelle.

Vuonna 1989 Tukisäätiö osti Klingendahlin kiinteistöstä toimistotilan ja vielä vuonna 1996 toisen. Nämä tilat ovat ne, joissa Tampereen Pyrinnön toimisto sijaitsee.

Tampereen Pyrinnön tukisäätiön tarkoitus tänään on omistaa Pyrinnön toimistotilat ja tarjota ne kohtuuhinnalla vuokralle seuralle, jotta hallinnon tekemä työ kaikille jaostoille olisi mahdollisimman edullista. Lisäksi Tukisäätiöllä on muutaman stipendin lisäksi “Kaikille mahdollisuus -rahasto”, joka tarjoaa taloudellista tukea urheiluharrastuksen mahdollistamiseen Tampereen Pyrinnössä. Tukisäätiö tekee yhteistyötä seuran kanssa myös muilla tavoin, ja lisää yhteistyön tapoja kehitetään jatkuvasti.

Säätiön Y-tunnus on 0155613-1 ja tilinumero FI43 5732 2620 1029 47.

Tukisäätiön hallitus

Pentti Kaivonen, puheenjohtaja
Heikki Tiihonen, varapuheenjohtaja
Saila Asumaniemi, rahastonhoitaja
Tuija Schmidt, sihteeri
Jarmo Hakanen
Jari Inkinen
Katja Karintaus
Juha Laakkonen
Katri Lilja
Pasi Mäkinen
Minna Palmi
Olli-Pekka Silfverhuth
Heikki Tiihonen
Ilkka Vilonen
Jyri Vilpo