PYRINTÖ CHEER TEAM

ILMOITTAUDU MUKAAN KEVÄTKAUDELLE 2023!

Tutustu joukkueisiin, maksuihin sekä harjoitusaikoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Katso lisää Tule mukaan-osiosta ja ilmoittaudu startti- ja harrastejoukkueisiin mukaan painamallaTÄSTÄ
Kysymyksissä autamme: toimisto.pct@gmail.com

KILPACHEERLEADINGIA URHEILUSEURASSA

Harrastuksen aloittaminen tapahtuu parhaiten elokuussa. Alkeisjoukkueisiin otamme harrastajia mukaan ympäri vuoden.
Enemmän tietoa joukkueista löydätJoukkueet -painikkeen alta. Autamme mielellämme joukkueen valinnassa myös sähköpostitse osoitteessa mukaan.pct(at)gmail.com

PYRINNÖN CHEERLEADING-JAOSTO

Tampereen Pyrinnön cheerleading-jaosto eli Pyrintö Cheer Team on Pyrinnön yksi isoimmista jaostoista sekä yksi Suomen isoimmista cheerleadingin harrastusmahdollisuuden tarjoajista. Meillä harrastaa yhteensä noin 550 lasta, nuorta ja aikuista. Toiminta koostuu lajiharjoittelusta, kilpailutoiminnasta, näytösesiintymisistä ja monenlaisesta muusta järjestötoiminnasta. Joukkueemme tarjoavat harjoitusmahdollisuuden alkeistasolta aina edustustasolle asti. Perinteikkään Pyrinnön vahva huippu-urheilutausta ja tuki näkyvät myös meidän jaostossamme urheilullisissa ja terveellisissä arvoissa, yhdessä tekemisessä sekä pitkäjänteisessä seurakehittämisessä.

Tutustu toimintaamme sivuston ylhäällä näkyvistä osioista, joihin on koottu hyödyllistä tietoa jaostostamme, lajista ja toiminnastamme. Kysymyksissä vastaamme mielellämme myös sähköpostitse: toimisto.pct(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan säkenöivään PCT-perheeseen!