PYRINTÖ CHEER TEAM

PCT:N SYYSKAUDELLE 2019 ILMOITTAUTUMINEN

Lue lisää cheerleading kesäkoulujen aikataulusta ja sisällöstä kohdassa ajankohtaista. Syyskauden joukkueiden harrastusajat löytyvät myöt ajankohtaista-osiosta Ilmoittaudu suoraan mukaan painamalla  TÄSTÄ.

 

KILPACHEERLEADINGIA AIDOSSA URHEILUSEURASSA

Harrastuksen aloittaminen tapahtuu parhaiten tammi- tai elokuussa. Alkeisjoukkueisiin otamme harrastajia mukaan ympäri vuoden. Enemmän tietoa joukkueista löydät ajankohtaista sivulta tai joukkueet -painikkeen alta. Autamme mielellämme joukkueen valinnassa myös sähköpostitse mukaan.pct(at)gmail.com

PYRINNÖN CHEERLEADING-JAOSTO

Tampereen Pyrinnön cheerleading-jaosto eli Pyrintö Cheer Team on Pyrinnön yksi isoimmista jaostoista ja yksi Suomen isoimmista cheerleadingin harrastusmahdollisuuden tarjoajista. Meillä harrastaa yhteensä noin 700 lasta, nuorta ja aikuista. Toiminta koostuu lajiharjoittelusta, kilpailutoiminnasta, näytösesiintymisistä ja monenlaisesta muusta järjestötoiminnasta. Joukkueemme tarjoavat harjoitusmahdollisuuden alkeistasolta aina edustustasolle asti. Perinteikkään Pyrinnön vahva huippu-urheilutausta ja tuki näkyvät myös meidän jaostossamme urheilullisissa ja terveellisissä arvoissa, yhdessä tekemisessä ja pitkäjänteisessä seurakehittämisessä.

Tutustu toimintaamme sivuston ylhäällä näkyvistä osioista, joihin on koottu hyödyllistä tietoa jaostostamme, lajista ja toiminnastamme. Kysymyksissä vastaamme mielellämme sähköpostitse: toimisto.pct(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan säkenöivään PCT-perheeseen