PYRINTÖ CHEER TEAM

ILMOITTAUDU MUKAAN KAUDELLE 2023-2024!

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin ja kilpajoukkueiden valintapäiviin on nyt auki!

Tutustu joukkueisiin, kursseihin, maksuihin sekä harjoitusaikoihin MyClubissa tai nettisivuillamme ja ilmoittaudu mukaan! 
Ilmoittaudu harrastejoukkueisiin painamallaTÄSTÄ
 

KILPACHEERLEADINGIA URHEILUSEURASSA

Harrastuksen aloittaminen tapahtuu parhaiten elokuussa. Alkeisjoukkueisiin otamme harrastajia mukaan ympäri vuoden.
Enemmän tietoa joukkueista esim treeniajat sekä maksut löydätJoukkueet -painikkeen alta Joukkueinfosta tai MyClubista. Autamme mielellämme joukkueen valinnassa myös sähköpostitse osoitteessa cheerleading@pyrinto.fi

PYRINNÖN CHEERLEADING-JAOSTO

Tampereen Pyrinnön cheerleading-jaosto eli Pyrintö Cheer Team on Pyrinnön yksi isoimmista jaostoista sekä yksi Suomen isoimmista cheerleadingin harrastusmahdollisuuden tarjoajista. Meillä harrastaa yhteensä lähes 600 lasta, nuorta ja aikuista. Toiminta koostuu lajiharjoittelusta, kilpailutoiminnasta, näytösesiintymisistä ja monenlaisesta muusta järjestötoiminnasta. Joukkueemme tarjoavat harjoitusmahdollisuuden alkeistasolta aina edustustasolle asti. Perinteikkään Pyrinnön vahva huippu-urheilutausta ja tuki näkyvät myös meidän jaostossamme urheilullisissa ja terveellisissä arvoissa, yhdessä tekemisessä sekä pitkäjänteisessä seurakehittämisessä.

Tutustu toimintaamme sivuston ylhäällä näkyvistä osioista, joihin on koottu hyödyllistä tietoa jaostostamme, lajista ja toiminnastamme. Kysymyksissä vastaamme mielellämme myös sähköpostitse: cheerleading@pyrinto.fi.

Tervetuloa mukaan säkenöivään PCT-perheeseen!

KANNUSTUKSESSA MUKANA