Valmennus

Pyrinnön kilpacheerleading-joukkueita ohjaa ja valmentaa lähes 60 valmentajaa ja apuohjaajaa. Kaikki ohjaajat saavat ensimmäisen vuoden aikana valmentamisen aloitettuaan Suomen cheerleadingliiton Ohjaajakoulutuksen ja toimivat ensin apuohjaajina. Myöhemmin valmentajat kouluttautuvat jatkuvasti lisää liiton ja oman seuran tarjoamissa valmentajakoulutuksissa. Valmentajien työtä ohjaa ja hallinnoi johtokunta sekä valmennuskoordinaattori. Valmentajina on niin oman seuran kasvatteja kuin muualta muuttaneita ohjaajia, joista osalla on valmennuksen saralla saavutuksia aina sm- ja em-mitaleilta saakka.

Kehitämme jatkuvasti seuran toimintaa ja valmentajien osaamista, mikä näkyy kasvavina harrastajamäärinä ja joukkueiden hienoina kilpailukokemuksina. PCT:n tavoitteena on tarjota turvallista ja osaavaa cheerleadingin ohjausta kaiken ikäisille ja -tasoisille harrastajille.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta seurassamme ole yhteydessä valmennuskoordinaattori Aino Skyttälään sähköpostitse osoitteeseen: aino.skyttala(a)pyrinto.fi.

Valmentajat toivottavat kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleiksi Pyrintöön, tutustumaan seuraan ja treenaamaan hyvässä seurassa!

 Erillainen_harrastus

 PCT_valmennuksen_ja_ohjauksen_ linja