Valmennus

Pyrinnön kilpacheerleading-joukkueita ohjaa ja valmentaa useita valmentajaa ja apuohjaajaa. Kaikki ohjaajat saavat ensimmäisen vuoden aikana valmentamisen aloitettuaan Suomen cheerleadingliiton Ohjaajakoulutuksen ja toimivat ensin apuohjaajina. Myöhemmin valmentajat kouluttautuvat lisää liiton sekä oman seuran tarjoamissa valmentajakoulutuksissa. Valmentajien työtä ohjaa ja hallinnoi johtokunta, lajipäällikkö sekä valmennuspäällikkö. Valmentajina on niin oman seuran kasvatteja kuin muualta muuttaneita ohjaajia, joista osalla on valmennuksen saralla saavutuksia aina SM- ja EM-mitaleilta saakka.

Kehitämme jatkuvasti seuran toimintaa ja valmentajien osaamista, mikä näkyy kasvavina harrastajamäärinä ja joukkueiden hienoina kilpailukokemuksina. PCT:n tavoitteena on tarjota turvallista ja osaavaa cheerleadingin ohjausta kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.

Jaostomme tarjoaa myös yksityisvalmennusta, lue lisää tästä.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta seurassamme ole yhteydessä valmennuspäällikköömme: milla.lehto@pyrinto.fi

Valmentajat toivottavat kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleiksi Pyrintöön, tutustumaan seuraan ja treenaamaan hyvässä seurassa!

 PCT_valmennuksen_ja_ohjauksen_ linja