MAKSUT

Harrastaminen PCT:ssä edellyttää jäsen- ja kausimaksun sekä lisenssin (kilpailevat harrastajat) / vakuutuksen maksamista. Edustus- ja kilpatason joukkueille voi olla vuoden aikana lisäksi pakollisia varustehankintoja sekä leiri- ja kilpailumaksuja.

JÄSENMAKSU

Tampereen Pyrinnön jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Jäsenmaksua vastaan saa mm. Pyrinnön jäsenetuja ja Pyrintöläinen-lehden neljä kertaa vuodessa. Tampereen Pyrinnön jäsenmaksu maksetaan vuoden ensimmäisen kausimaksun yhteydessä.

KAUSIMAKSU

Kausimaksu on joukkuekohtainen ja se maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Kausimaksuilla katetaan mm. harjoitustilojen vuokrat, ohjaajien ja valmentajien palkkio- ja/ tai matkakuluja sekä valmentajien koulutuskuluja. Lisäksi kausimaksuun sisältyvät  jaoston pukujen ja välineiden käyttöoikeus kilpailuissa ja esiintymisissä, sekä varusteiden huollosta koituvat kustannukset.

Kausimaksut vuonna 2019 ovat:
–  1 krt/ vk harjoittelevat: 120 €/kausi (Active Cheer, Twinkles, Candles, Glitters, Starlights, Halo, Brights, Fireworks, Firebirds, Hip Hop ja Heat)
–  2 krt/vk harjoittelevat: 160 €/kausi (Halogens, Glimmers, Solar, Shimmers, Shine, Glow, Flares, Flash ja Heat)
–  3 krt/vk harjoittelevat: 180 €/kausi (Sparks, Flickers ja Firestorm)
–  4 krt/vk harjoittelevat: 220 €/kausi (Lightnings ja Flames)
–  muu harraste: 85 €/kausi (Embers)

PCT:ssä saat perhealennusta -20%, kun useampi perheenjäsen harrastaa jaostossamme. Perhealennuksen saavat perheet, joissa samasta perheestä harrastaa vähintään kaksi henkilöä PCT:n joukkueissa. Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta.

Huomaa myös moniryhmäalennus -20%. Moniryhmäalennuksen saavat harrastajat, jotka harjoittelevat kahdessa eri jaostomme joukkueessa (esim. minicheer ja minitanssi). Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta.

Kausimaksulaskut tulevat harrastajille sähköisesti. Kausimaksuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse: laskutus.pct(at)gmail.com.

Mikäli haluat maksaa laskun ePassilla, Smartumilla tai muulla virikesetelillä, perimme 5% maksutapalisän. Ota yhteyttä sähköpostitse laskutus.pct(at)gmail.com niin annamme lisäohjeita maksutapahtuman suorittamista varten.

LISENSSI

Lisenssin maksavat vain seuramme kilpailevat harrastajat. Lisenssimaksuun sisältyy Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksu ja tapaturmavakuutus. Suomen Cheerleadingliiton internet-sivuilta löytyvät ohjeet lisenssin maksamiseen. Lisenssivaihtoehdot ovat vakuutuksellinen kilpailijalisenssi tai harrastelisenssi ja vakuutukseton lisenssi. PCT suosittelee vakuutuksellisen lisenssin hankkimista. Lisenssi on voimassa hankintapäivästä aina kalenterivuoden loppuun saakka ja se täytyy hankkia kahden viikon kuluessa harrastuksen aloittamisesta.

1) Vakuutuksellinen kilpailijalisenssi sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Hinta määräytyy harrastajan syntymävuoden mukaan (C-, B- tai A-lisenssi).

Lisenssien hinnat vuonna 2019 ovat:
 –  C-lisenssi 51€
 –  B-lisenssi 82€
 –  A-lisenssi 112€

2) Harrastevakuutus sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa. Tämä oikeuttaa osallistumaan SCL:n koulutus- ja leiritoimintaan, mutta ei kilpailutoimintaan. Harrastevakuutuksen voi korottaa kilpailulisenssiksi milloin tahansa kalenterivuoden aikana, maksamalla A-, B- tai C-lisenssin erotusosan samalla viitenumerolla.

 –  Harrastevakuutus 37€

3) Vakuutuksettoman lisenssin voi ostaa silloin, kun kodin puolesta on jo valmiiksi asianmukainen vakuutus. Hankkimalla vakuutuksettoman lisenssin (26€) harrastajan huoltaja sitoutuu huolehtimaan, että vakuutus on voimassa koko lisenssikauden (kalenterivuosi) ja että vakuutus kattaa kilpaurheilun ja cheerleadingin (nämä sanat mainittava todistuksessa). Vakuutuksettoman lisenssin ottaja vakuuttaa lisenssin oston yhteydessä, että hänellä on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa kilpacheerleadingin, kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla lajiliiton määräysten mukaisesti.

SIIRRY TÄSTÄ LISENSSIN OSTOON >>

Epäselvissä lisenssiasioissa voit ottaa yhteyttä joukkueen valmentajaan tai PCT:n toimistoon (toimisto.pct@gmail.com). Joukkueen oma valmentaja seuraa, että lisenssit ovat kunnossa, joten tulosta lisenssin oston jälkeen liitolta saapuva jäsenkortti treeneihin. Lisenssiasiat on hoidettava kuntoon vuosittain tammikuun tai elokuun aikana. PCT ei anna valmennusta sellaiselle henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa lisenssiä ja/tai vakuutusta.

 

LISÄKSI URHEILIJAN TULEE MAKSAA:

  • Kilpailujen ja leirien osallistumismaksut
  • Joukkuekohtaiset varustehankinnat

HUOM! Laskutus tapahtuu sähköisesti, joten ilmoitathan seuralle sellaisen sähköpostiosoitteen, jota seurataan aktiivisesti.

Ohessa liitteenä laskutuskäytäntömme. Tutustuthan niihin ennen kuin liityt mukaan toimintaan.