MAKSUT

Harrastaminen PCT:ssä edellyttää jäsen- ja kausimaksun sekä SCL:n lisenssin (kilpajoukkueessa harrastavat) ja vakuutuksen maksamista.

JÄSENMAKSU

Tampereen Pyrinnön jäsenmaksu masketaan vuosittain ja vuonna 2022 se on 30 €. Jäsenmaksua vastaan saa mm. Pyrinnön jäsenetuja ja Pyrintöläinen-lehden neljä kertaa vuodessa. Tampereen Pyrinnön jäsenmaksun laskuttaa emäseura. Jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Tampereen Pyrinnön toimistolle: toimisto@tampereenpyrinto.fi

KAUSIMAKSU

Kausimaksu on joukkuekohtainen ja se maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Kausimaksuilla katetaan mm. harjoitustilojen vuokrat, ohjaajien ja valmentajien palkkio- ja/ tai matkakuluja sekä valmentajien koulutuskuluja. 

Kausimaksut kaudella 2022-2023 ovat:

1 krt/vk lajiharjoitukset (mikrot): 195€ / kausi
Active Cheer, Twinkles, Tuikut, Candles

1 krt/vk lajiharjoitukset (minit, juniorit, aikuiset) : 225€ / kausi
Glitters, Starlights, Glam, Halo, Brights, Rockets, Heatwave

2 krt/vk lajiharjoitukset: 285€ / kausi
Halogens, Bling, Shimmer, Shine, Glace, Glow, Flares, Firestorm, Heat

3 krt/vk lajiharjoitukset: 315€ / kausi 
Sparks, Flickers, Lightnings, Thunder, Flames, Flares

Vaahtosammuttimet 90€ /8 krt kurssi

Uudet harrastajat voivat osallistuvat kertaalleen treeneihin veloituksetta ja sitoutumatta. Virallinen lopetusilmoitus tulee tehdä välittömästi, mikäli uusi harrastaja ei halua jatkaa ja haluaa kerran tutustumisen jälkeen vielä maksutta perua ilmoittautumisensa. Saapuessaan toisiin treeneihin, katsotaan harrastajan sitoutuneen mukaan kaudelle sekä kausimaksun maksamiseen. Virallinen lopetusilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen toimisto.pct@gmail.com ennen toisia treenejä. Tällöin saapunut lasku mitätöidään henkilön osalta.

Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden, kausimaksua tai sen osaa ei palauteta. Kauden jäädessä kesken loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, ole yhteydessä toimisto.pct@gmail.com

PCT:ssä saat perhealennusta -20%, kun useampi perheenjäsen harrastaa jaostossamme. Perhealennuksen saavat perheet, joissa samasta perheestä harrastaa vähintään kaksi henkilöä PCT:n joukkueissa. Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta.

Huomaa myös moniryhmäalennus -20%. Moniryhmäalennuksen saavat harrastajat, jotka harjoittelevat kahdessa eri jaostomme joukkueessa. Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta. 

Kausimaksulaskut tulevat harrastajille sähköisesti. Kausimaksuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse: laskutus.pct(at)gmail.com.

Mikäli haluat maksaa laskun virikeseteleillä, perimme maksutapalisän maksusta. Otathan virikeseteleitä käyttäessäsi yhteyttä toimistoon sähköpostitse: laskutus.pct@gmail.com, niin annamme lisäohjeita maksutapahtuman suorittamista varten.

LISENSSI

Lisenssin maksavat vain seuramme kilpailevat harrastajat. Lisenssivaihtoehdot ovat vakuutuksellinen kilpailija- tai harrastelisenssi sekä vakuutukseton lisenssi. Lisenssimaksuun sisältyy Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksu ja vakuutuksellisissa lisensseissä tapaturmavakuutus.Tästä löydät SCL:n keräämät ohjeet lisenssin ostoon. PCT suosittelee vakuutuksellisen lisenssin hankkimista kauden alussa. Lisenssi on voimassa hankintapäivästä lisenssikauden loppuun asti.

1) Vakuutuksellinen kilpailijalisenssi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Hinta määräytyy harrastajan syntymävuoden mukaan (C-, B- tai A-lisenssi).

Lisenssien hinnat kaudella 2022-2023 ovat (lisenssikausi 1.8.2022-31.7.2023)

 –  C-lisenssi 71€ (1.8.2011 tai myöhemmin syntyneet)
 –  B-lisenssi 108€ (1.8.2008-31.7.2011)
 –  A-lisenssi 193€ (31.7.2008 tai aikaisemmin syntyneet)

2) Harrastevakuutus sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa. Tämä oikeuttaa osallistumaan SCL:n koulutus- ja leiritoimintaan, mutta ei kilpailutoimintaan. Harrastevakuutuksen voi korottaa kilpailulisenssiksi milloin tahansa kalenterivuoden aikana, maksamalla A-, B- tai C-lisenssin erotusosan samalla viitenumerolla.

 –  Harrastevakuutus 54€

3) Vakuutuksettoman lisenssin voi ostaa silloin, kun kodin puolesta on jo valmiiksi asianmukainen vakuutus. Hankkimalla vakuutuksettoman lisenssin (45€) harrastajan huoltaja sitoutuu huolehtimaan, että vakuutus on voimassa koko lisenssikauden (elo-heinäkuu) ja että vakuutus kattaa kilpaurheilun ja cheerleadingin (nämä sanat mainittava todistuksessa). Vakuutuksettoman lisenssin ottaja vakuuttaa lisenssin oston yhteydessä, että hänellä on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa kilpacheerleadingin, kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla lajiliiton määräysten mukaisesti.

SIIRRY TÄSTÄ LISENSSIN OSTOON >>

Epäselvissä lisenssiasioissa voit ottaa yhteyttä joukkueen valmentajaan tai PCT:n toimistoon (toimisto.pct@gmail.com). Joukkueen oma valmentaja seuraa, että lisenssit ovat kunnossa, joten tulosta lisenssin oston jälkeen liitolta saapuva jäsenkortti treeneihin. PCT ei anna valmennusta sellaiselle henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa lisenssiä ja/tai vakuutusta.

 

LISÄKSI URHEILIJAN TULEE MAKSAA:

  • Kilpailujen ja leirien osallistumismaksut
  • Joukkuekohtaiset varustehankinnat
  • Oheisharjoittelumaksut (Katso PCT laskutuskäytännöt)

HUOM! Laskutus tapahtuu sähköisesti, joten ilmoitathan seuralle sellaisen sähköpostiosoitteen, jota seurataan aktiivisesti.

Ohessa liitteenä laskutuskäytäntömme. Tutustuthan niihin ennen kuin liityt mukaan toimintaan.

 
 

TUKEA URHEILUUN:

Tarvitessasi apua urheilun kustantamiseen tai halutessasi tukea muiden urheilua, tutustuthan PCT:n Tulikummi-toimintaan TÄÄLTÄ.

Lisäksi myös muita linkkejä, joista voit saada apua: 

 Pelastakaa Lapset Ry., Oppimateriaali- ja harrastustuki

https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/evaita-elamalle-ohjelma/mista-tukea-voi-hakea/

Hope- yhdessä ja yhteisesti Ry.

https://hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/

Suomen Evankelisluterilainen kirkko, diakonityö tukee myös perheitä, jotka eivät kuulu kirkkoon/ eivät ole kristittyjä.

https://evl.fi/apua-ja-tukea/arjen-ongelmat/rahahuolet

Päivitetty 30.3.2022