MAKSUT

Harrastaminen PCT:ssä edellyttää jäsen- ja kausimaksun sekä lisenssin (kilpailevat harrastajat) ja vakuutuksen maksamista.

JÄSENMAKSU

Tampereen Pyrinnön jäsenmaksu masketaan vuosittain ja 2022 se on 30 €. Jäsenmaksua vastaan saa mm. Pyrinnön jäsenetuja ja Pyrintöläinen-lehden neljä kertaa vuodessa. Tampereen Pyrinnön jäsenmaksun laskuttaa emäseura. Jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Tampereen Pyrinnön toimistolle: toimisto@tampereenpyrinto.fi

KAUSIMAKSU

Kausimaksu on joukkuekohtainen ja se maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Kausimaksuilla katetaan mm. harjoitustilojen vuokrat, ohjaajien ja valmentajien palkkio- ja/ tai matkakuluja sekä valmentajien koulutuskuluja. 

Kausimaksut keväällä 2022 ovat:

  • 1 krt/vk lajiharjoitukset: 175€ / kausi
   Vaahtosammuttimet, Active Cheer, Twinkles, Tuikut, Candles, Glitters, Starlights, Halo, Brights, Rockets
  • 2 krt/vk lajiharjoitukset: 225€ / kausi
   Halogens, Bling, Solar, Shimmer, Shine, Glace, Glow, Flares, Firestorm, Heat
  • 3 krt/vk lajiharjoitukset: 250€ / kausi 
   Sparks, Flickers, Lightings, Thunder, Flames

PCT:ssä saat perhealennusta -20%, kun useampi perheenjäsen harrastaa jaostossamme. Perhealennuksen saavat perheet, joissa samasta perheestä harrastaa vähintään kaksi henkilöä PCT:n joukkueissa. Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta.

Huomaa myös moniryhmäalennus -20%. Moniryhmäalennuksen saavat harrastajat, jotka harjoittelevat kahdessa eri jaostomme joukkueessa. Alennus lasketaan edullisimmasta kausimaksusta. Moniryhmäalennus ei koske akrobatia-Open Gymissä harjoittelua. 

Kausimaksulaskut tulevat harrastajille sähköisesti. Kausimaksuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse: laskutus.pct(at)gmail.com.

Mikäli haluat maksaa laskun ePassilla tai muulla virikesetelillä, perimme 5,33% maksutapalisän. Ota yhteyttä sähköpostitse laskutus.pct(at)gmail.com niin annamme lisäohjeita maksutapahtuman suorittamista varten.

Smartumilla maksettaessa SmartumPayn kautta voit valita saajaksi Tampereen Pyrintö, cheerleading -jaosto. Toimitathan kuitin suorituksesta sähköpostitse laskutus.pct(a)gmail.com niin saamme yhdistettyä maksusi oikeaan laskuun. Smartumilla maksettaessa perimme 3,5% maksutapalisän.

LISENSSI

Lisenssin maksavat vain seuramme kilpailevat harrastajat. Lisenssivaihtoehdot ovat vakuutuksellinen kilpailija- tai harrastelisenssi sekä vakuutukseton lisenssi. Lisenssimaksuun sisältyy Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksu ja vakuutuksellisissa lisensseissä tapaturmavakuutus.Tästä löydät SCL:n keräämät ohjeet lisenssin ostoon. PCT suosittelee vakuutuksellisen lisenssin hankkimista. Lisenssi on voimassa hankintapäivästä lisenssikauden loppuun asti.

1) Vakuutuksellinen kilpailijalisenssi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Hinta määräytyy harrastajan syntymävuoden mukaan (C-, B- tai A-lisenssi).

Lisenssien hinnat kaudella 2021-2022 ovat (lisenssikausi 1.8.2021-31.7.2022)

 –  C-lisenssi 61€ (1.8.2010 tai myöhemmin syntyneet)
 –  B-lisenssi 100€ (1.8.2007-31.7.2010)
 –  A-lisenssi 163€ (31.7.2007 tai aikaisemmin syntyneet)

2) Harrastevakuutus sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa. Tämä oikeuttaa osallistumaan SCL:n koulutus- ja leiritoimintaan, mutta ei kilpailutoimintaan. Harrastevakuutuksen voi korottaa kilpailulisenssiksi milloin tahansa kalenterivuoden aikana, maksamalla A-, B- tai C-lisenssin erotusosan samalla viitenumerolla.

 –  Harrastevakuutus 54€

3) Vakuutuksettoman lisenssin voi ostaa silloin, kun kodin puolesta on jo valmiiksi asianmukainen vakuutus. Hankkimalla vakuutuksettoman lisenssin (45€) harrastajan huoltaja sitoutuu huolehtimaan, että vakuutus on voimassa koko lisenssikauden (elo-heinäkuu) ja että vakuutus kattaa kilpaurheilun ja cheerleadingin (nämä sanat mainittava todistuksessa). Vakuutuksettoman lisenssin ottaja vakuuttaa lisenssin oston yhteydessä, että hänellä on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa kilpacheerleadingin, kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla lajiliiton määräysten mukaisesti.

SIIRRY TÄSTÄ LISENSSIN OSTOON >>

Epäselvissä lisenssiasioissa voit ottaa yhteyttä joukkueen valmentajaan tai PCT:n toimistoon (toimisto.pct@gmail.com). Joukkueen oma valmentaja seuraa, että lisenssit ovat kunnossa, joten tulosta lisenssin oston jälkeen liitolta saapuva jäsenkortti treeneihin. Lisenssiasiat on hoidettava kuntoon vuosittain tammi- tai elokuun aikana. PCT ei anna valmennusta sellaiselle henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa lisenssiä ja/tai vakuutusta.

 

LISÄKSI URHEILIJAN TULEE MAKSAA:

 • Kilpailujen ja leirien osallistumismaksut
 • Joukkuekohtaiset varustehankinnat
 • Oheisharjoittelumaksut (Katso PCT laskutuskäytännöt)

HUOM! Laskutus tapahtuu sähköisesti, joten ilmoitathan seuralle sellaisen sähköpostiosoitteen, jota seurataan aktiivisesti.

Ohessa liitteenä laskutuskäytäntömme. Tutustuthan niihin ennen kuin liityt mukaan toimintaan.

 
 

TUKEA URHEILUUN:

Tarvitessasi apua urheilun kustantamiseen tai halutessasi tukea muiden urheilua, tutustuthan PCT:n Tulikummi-toimintaan TÄÄLTÄ.

Lisäksi myös muita linkkejä, joista voit saada apua: 

 Pelastakaa Lapset Ry., Oppimateriaali- ja harrastustuki

https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/evaita-elamalle-ohjelma/mista-tukea-voi-hakea/

Hope- yhdessä ja yhteisesti Ry.

https://hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/

Suomen Evankelisluterilainen kirkko, diakonityö tukee myös perheitä, jotka eivät kuulu kirkkoon/ eivät ole kristittyjä.

https://evl.fi/apua-ja-tukea/arjen-ongelmat/rahahuolet

Päivitetty 30.3.2022