TULE MUKAAN

KIINNOSTAAKO UUDEN HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN?

Jos uuden iloisen liikuntaharrastuksen aloittaminen kiinnostaa, meille olet tervetullut milloin vain! Kaikki aloittelijatason ryhmämme ottavat uusia aloittelijoita, niin lapsia kuin aikuisiakin, mukaan ympäri vuoden. Voit kysyä lisätietoja toiminnasta ja joukkueista PCT:n työntekijöiltä sähköpostitse: toimisto.pct(at)gmail.com. 

Ilmoittatumaan pääset TÄÄLTÄ.

JO VÄHÄN LAJIKOKEMUSTA TAI KOKENUT KONKARI?

Onko laji jo vähän tuttu ja osaat alkeet? Vai oletko jo kokenut edustustason kilpaurheilija ja etsit uutta seuraa Tampereen alueella? Olet tervetullut jatkamaan harrastustasi Tampereen Pyrintöön! Meille on helppo tulla ja kaikkien ryhmien toimintaan pääsee hyvin mukaan. Ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse  osoitteeseen mukaan.pct(at)gmail.com. He auttavat sinua etsimään taito- ja tavoitetasollesi sopivan ryhmän ja pääset jatkamaan harrastustasi kesken kaudenkin. Harraste ja kilpajoukkueet kilpailevat mahdollisuuksien mukaan 1-2 kertaa vuodessa kotimaankilpailuissa. Edustusjoukkueet panostavat lajin kilpailutoimintaan ja kilpailevat noin 2-5 kertaa kotimaassa ja ulkomailla.

SEURATOIMINTAA MYÖS VANHEMMILLE!

Vanhemmat ovat osa hyvän seuratoiminnan perustaa. PCT:ssä voivat harrastajien huoltajat tulla mukaan esimerkiksi johtokuntaan, jossa kokoonnutaan säännöllisin väliajoin kehittämään harrastamisen edellytyksiä sekä päättämään ja keskustelemaan tärkeistä asioista. Pienemmällä panoksellakin kannat kortesi kekoon esimerkiksi ilmoittautumalla näytöksiin tai syyskilpailuihin vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi. Pienikin panos seuratoiminnan hyväksi on kullan arvoinen! Jaostossa riittää toimintaa jokaiselle omien osaamisalueiden ja toiveiden mukaan, tervetuloa osaksi mukavaa seuraa ja tekijäporukkaa! Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan Katja Karintaukseen, katja.pct(at)gmail.com

Lue myös: Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset