TULE MUKAAN

KIINNOSTAAKO UUDEN HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN?

Jos uuden iloisen liikuntaharrastuksen aloittaminen kiinnostaa, meille olet tervetullut milloin vain! Kaikki aloittelijatason ryhmämme ottavat uusia aloittelijoita, niin lapsia kuin aikuisiakin, mukaan ympäri vuoden. Voit kysyä lisätietoja toiminnasta ja joukkueista PCT:n työntekijöiltä sähköpostitse: toimisto.pct(at)gmail.com. 

Ilmoittatumaan pääset TÄÄLTÄ.

JO VÄHÄN LAJIKOKEMUSTA TAI KOKENUT KONKARI?

Onko laji jo entuudestaan tuttu ja osaat alkeet? Vai oletko jo kokenut edustustason kilpaurheilija ja etsit uutta seuraa Tampereen alueella? Olet tervetullut jatkamaan harrastustasi Tampereen Pyrintöön! Meille on helppo tulla ja kaikkien ryhmien toimintaan pääsee hyvin mukaan. Ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse  osoitteeseen mukaan.pct(at)gmail.com. Autamme sinua löytämään taito- ja tavoitetasollesi sopivan ryhmän ja pääset jatkamaan harrastusta kesken kaudenkin. Edistyneet- ja kilpatason joukkueet kilpailevat mahdollisuuksien mukaan 1-3 kertaa vuodessa kotimaankilpailuissa. Edustusjoukkueissa panostetaan lajin kilpailutoimintaan ja niissä kilpaillaan noin 2-5 kertaa kotimaassa ja ulkomailla.

SEURATOIMINTAA MYÖS VANHEMMILLE!

Vanhemmat ovat osa hyvän seuratoiminnan perustaa. PCT:ssä harrastajien huoltajilla on mahdollisuus ilmoittautua joukkueenjohtajaksi (jojo), osallistua esimerkiksi johtokuntaan, jossa kokoonnutaan säännöllisin väliajoin kehittämään harrastamisen edellytyksiä sekä päättämään ja keskustelemaan tärkeistä asioista. Pienemmälläkin panoksella kannat kortesi kekoon esimerkiksi ilmoittautumalla näytöksiin tai syyskilpailuihin vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi. Kaikenlainen apu seuratoiminnan hyväksi on kullan arvoinen! Jaostossa riittää toimintaa jokaiselle omien osaamisalueiden ja toiveiden mukaan. Tervetuloa osaksi mukavaa seuraa ja tekijäporukkaa! Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan Lotta Sutiseen, lottasutinen(at)gmail.com

Lue myös: Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset