AJANKOHTAISTA

Pyrintö Cheer Team hakee kokopäiväistä valmennuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Pyrintö Cheer Team on Tampereen Pyrintöön vuonna 2008 perustettu kilpacheerleadingin lajijaosto. Jaostomme koostuu 34:stä joukkueesta ja yli 700:sta jäsenestä. Seuran valmennuksesta vastaa n. 70 koulutettua valmentajaa. Pyrintö Cheer Team on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura ja seuralla on Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-tunnus. Toimistotilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa ja harjoittelutilamme Nekalassa.

Pyrintö Cheer Team hakee sairaslomasijaisuuden ajaksi kokopäiväistä valmennuskoordinaattoria vastaamaan seuramme valmentajien henkilöstöhallinnosta. Jaostossamme työskentelee valmentajia sekä työsuhteessa, että vapaaehtoisina, joten hakijalta toivotaan osaamista niin työsuhdeasioista kuin vapaaehtoisten motivoinnista ja innostamisesta. Työnkuvaan kuuluu valmentajien hallinnollisten asioiden hoidon lisäksi tarpeen mukaan myös toimistoassistentin avustavat tehtävät.

Arvostamme hakijalta hyvää cheerleadingin lajituntemusta/taustaa ja henkilöstöhallinnon sekä johtamisen kokemusta. Hyvät kommunikointitaidot, tiimityötaidot ja idearikkaus ovat uuden valmennuskoordinaattorin tärkeimpiä ominaisuuksia. 

Tarjoamme nuorekkaan, ammattitaitoisen ja dynaamisen työympäristön, jossa pääset kehittämään jaostomme valmennuskulttuuria ja toimintatapoja kohti menestyvää ja vahvaa seurayhteisöä.

Työsuhde on määräaikainen. Avoinna oleva tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 16.11.2020 mennessä annica.sallyla@tampereenpyrinto.fi