LAJIESITTELY

Kilpailuohjelma

Pyrintö Cheer Teamissä harrastaminen tähtää oman lajin kilpailutoimintaan. Cheer-sarjan noin 3 minuutin kilpailuohjelma sisältää ilma- ja permantoakrobatiaa, cheer-hyppyjä ja kannustushuudon. Ohjelman on oltava nopeatempoinen, teknisesti vaikea, yhdenaikainen ja puhtaasti suoritettu. Ohjelman arvostelee tuomarit, joiden arvosteluperusteina on ohjelman tekninen vaikeus, koreografian monipuolisuus, suorituspuhtaus ja esittäminen.

Laji sopii kaikenikäisille

Cheerleadingiä harrastetaan ja kilpaillaan neljässä eri ikäluokassa. Nuorimmat harrastajat, eli mikrot, ovat 3-4 -vuotiaita, mineissä harjoitellaan 7-13 -vuotiaana, junioreissa kilpaillaan 13-15 -vuotiaana ja 16 vuotta täytettyään urheilija siirtyy aikuisten kilpaluokkiin. Lajia voi harrastaa pitkälle aikuisikään saakka, mikä tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita. PCT:n harrastajat ovat iältään 3-50 -vuotiaita.

Monenlaista toimintaa

Kilpaurheilun lisäksi cheerleading on hauska harrastus kaikille, taitotasosta ja iästä riippumatta. Kilpailemisesta kiinnostuneille harrastejoukkueille on myös tarjolla omat kilpasarjansa. Kun oma urheilu jää taka-alalle, mutta haluat vielä olla toiminnassa mukana, voit osallistua PCT:ssä seuratoimintaan järjestämällä tapahtumia, osallistumalla johtokunnan toimintaan tai vaikkapa ilmoittautumalla apuvalmentajaksi. Tutustu myös seuramme aikuisten harrasteryhmiin!

Tervetuloa kokeilemaan innostavaa joukkuelajia ja tutustu ryhmiimme painamallaTÄSTÄ!