Rullaluisteluopetus

Kausi 2021

Omatoiminen lenkkeily rullaluistimilla on huhtikuun alkupuolelta alkaen mahdollista, koska joitakin pyörä- ja kävelyteitä on jo puhdistettu. Myöhemmin ilmoitetaan, jos kaikenikäisten rataluisteluharjoituksiin löytyy sopiva paikka Tampereelta.

 

Kausi 2020

Kausi 2019

Pyrintö on saanut käyttöönsä joksikin aikaa Luisteluliiton kokeilu- ja kurssiluistimia. Ne ovat matalakenkäisiä kilparullaluistimia, kiskot 4 x 90 mm tai 4 x 100 mm. Tällä hetkellä löytyy koot 33, 35, 36, 37, 38, 39, 41, 44 ja 45. Tervetuloa vain kokeilemaan näillä luistelua tai saamaan opetustakin! Opetushinnat samat kuin pikaluistelussa.

Pyrinnöllä on omia vanhoja harrastajalainavälineitä (luistimia, suojia) joitakin kokoja. Niilläkin saa kokeilla luistelua, omalla vastuulla. Käytettävissä on myös ollut muutama pari  omia kilparullaluistimia, jotka on vuokrattu  30 – 50 euron kausihintaan.

Rullaluistelukurssi aloittelijoille ja jo jonkin aikaa luistelleille on ollut suunnitelmissa, mutta rullaluisteluradan puuttuminen Tampereelta vaikeuttaa kurssien ja harjoitusten pitämistä. Jokainen opetuksesta kiinnostunut voi kuitenkin ottaa itse yhteyttä meihin, alempana yhteystietoja. Sovitaan opetuksesta ja opetuspaikasta aina erikseen. Mahdollisia opetuspaikkoja ovat Ratinan rannan kvl-väylä, Lentolan kartingrata ja Saarenmaantie Kangasalla. Myös Hakametsän jäähallin ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueita voi yrittää käyttää.

Pikarullaluisteluopetusta pitemmälle ehtineille luistelijoille järjestetään tänäkin kesänä. Opettajana aina huippuluistelija.

Pyrinnössä on myös sauvarullaluistelun harrastajia ja SM-tason kilpailijoita. Sauvarullaluisteluun Tampereella on jokseenkin yhtä hyvät mahdollisuudet kuin muuallakin. Tervetuloa Pyrintöön harrastamaan ja saamaan tarvittaessa ohjausta!

Rullaluisteluohjausta sauvoilla tai ilman sauvoja voi kysellä Kari Vuoriselta, puh. 0400 830997, ja ohjausta sauvarullaluistelussa Timo Markkulalta, puh. 050 3851906.