KESÄAJAN AAMUHARJOITUKSET JA OPEN GYM

Pyrintö järjestää tänä kesänä kaksi erilaisella ajatuksella toimivaa mahdollisuutta harjoitella myös aamupäivisin. Vanhempien ikäluokkien (2000-2004-syntyneet) tytöillä ja pojilla on mahdollisuus ohjattuun taitoharjoitteluun ja kaikille junnuille avoin Open Gym on auki koko kesän tarjoten mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun.

 

Kesällä ohjattuja aamuharjoituksia A+B ikäisille

Pyrintö järjestää kesän ajan (11.6.-26.7.)  A+B ikäisille pojille ja tytöille yhteiset aamureenit
Maanantaisin, Tiistaisin ja Torstaisin  klo 11-12  Pyynikin palloiluhallissa.

Harjoitukset ovat ohjattuja ja niiden teemana on henkilökohtainen taito sekä toistomäärien lisääminen.
Harjoituksia vetävät Sami Toiviaisen ja Juri Heinämäen lisäksi talent-valmentajamme Damon Williams ja Antti Nikkilä.

Harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja antavat niille jotka haluavat, mahdollisuuden harjoitella 2 kertaa päivässä. Rasitukseltaan ne eivät ole niin kovia, että estäisivät tai haittaisivat joukkueiden omia iltaharjoituksia, mutta ne ovat erinomainen mahdollisuus astua pelaajana seuraavalle tasolle.
 

Pyrinnön Open Gym auki koko kesän Sammon keskuslukiolla

Pyrinnön suuren suosion saanut Open Gym on auki entistä laajemmin, nyt koko kesän ajan 4.6.-26.7.
Open Gym on pyrintöläisten käytettävissä Sammon keskuslukiolla arkipäivisin Ma-Pe klo 11.00-13.00

Open Gym on avoin kaiken ikäisille pelaajille mikroista aikuisiin. Se on erinomainen mahdollisuus käydä heittelemässä, nähdä seurakavereita tai toteuttaa vaikka omaa harjoitusohjelmaa hyvissä olosuhteissa.  Open Gymin idea on, että toiminta on täysin omaehtoista, mutta kuitenkin #aina korista eikä #koskaan maleksimista. Paikalla on valvoja, joka huolehtii, että paikalla ollaan koriksen takia, siististi ja fiksusti sekä vain pyrintöläisten kesken.