Pyrinnön pelaajapolku

Tampereen Pyrinnön pelaajapolku tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kasvaa koripalloilijana sekä urheilijana. Toiminnan keskiössä on pelaajien kehittäminen tavoitteellisen, suunnitelmallisen ja progressiivisen harjoittelun kautta. Pyrintö tukee pelaajiaan kohti huippu-urheiluvaihetta; osaava valmennus auttaa pelaajia rikkomaan omia rajojaan ja olemaan paras versio itsestään. Eteneminen aikuisten korkeimmalle sarjatasolle asti on Pyrinnössä mahdollista niin tytöissä kuin pojissa.

Yhteisöllisyys on yksi seuramme arvoista, joten Pyrinnössä ikäluokat toimivat tiiviissä yhteistyössä, mikä mahdollistaa pelaajien jouhevan siirtymisen ikäluokasta toiseen. Harjoitusmäärän, vaatimustason ja kilpailullisuuden nousujohteisuus kasvattaa pyrintöläisiä pelaajia kohti uusia haasteita. Toiminta suunnitellaan pelaajalähtöisesti henkilökohtaisten tarpeiden mukaan ottaen huomioon nuorten psykologinen kasvuvaihe sekä fyysiset ja taidolliset valmiudet. Laadukas ja pitkäjänteinen valmennus luo jokaiselle koripalloilijalle turvallisen ympäristön omien unelmien tavoitteluun.

Pyrinnön pelaajapolku huomioi kaikkia urheilijoita. Kilpakoripallon lisäksi Pyrinnössä voi harrastaa kevyemmin ns. haastajaryhmässä. Näin ollen jokainen koripallosta kiinnostunut pääsee mukaan toimintaamme. Panostamme siihen että jokaisessa harjoituksessa on sekä laatua että lämpöä, sillä urheilu on parhaimmillaan, kun nautinnollisuus ja pinnistely kohtaavat.

 

Urheiluakatemiatoiminta

Käy tutustumassa Tampereen Urheiluakatemian koripallotoimintaan (linkki)