Aikuisten koripallokoulu

Haluaisitko pelata koripalloa, mutta jäät aina miettimään, että riittävätkö taidot lajin harrastamiseen. Tarjolla on aikuisille kurssi, jossa käydään koripallon perusteet läpi kädestä pitäen. Olitpa siis pätkä tai pitkä, lajista kiinnostunut, tässä on juuri oikea kurssi sinulle.

Harjoituspaikka ja aika

Aikuisten koriskoulua pidetään Juhannuskylän koululla, Tammerkosken koulutalolla (Rautatienkatu 3-5). Syksyn 2022 koulu alkaa su 11.9.2022 klo 18.30-20.00. Koulua on tuosta eteenpäin sunnuntaisin. Su 23.10.2022 ei ole koulua ja koulun viimeinen kerta on su 4.12.2022. Muista mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla. Koulu pidetään yhteensä 12 kertaa.

Koulun vetäjänä toimii Pyrinnön monitoimiosaaja Mikko Pitkänen, mzpitkan(a)hotmail.com

Reenivarusteena T-paita, shortsit/collegehousut/ sisäpelikengät sekä pallo. Naisilla nro 6 ja miehillä nro 7.

Kenelle

Aikuisten koriskoulu on tarkoitettu koripallosta kiinnostuneille aikuisille, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa (koulukoripalloa / lasten harrastusta lukuun ottamatta) . Koriskoulu antaa mahdollisuuden kokeilla uutta lajia aikuisiällä. Kurssi jälkeen osaat koripallon perusteet. Jos kiinnostusta löytyy tämän jälkeenkin, kurssi antaa valmiudet siirtyä Pyrinnön harrastekorisryhmiin. Harrastekorisryhmiin siirtyminen ei ole välttämätöntä, mutta kuitenkin mukava vaihtoehto jatkaa koripalloharrastusta hyvässä seurassa.

Hinta

Aikuisten koriskoulun hinta on 160 euroa/12 kertaa.

Maksu sisältää harjoitukset, P-fanivarusteen ja kaksi vapaalippua miesten Korisliigan otteluihin. Koriskoulu on mahdollista maksaa myös erilaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Seteleiden/korttien sopivuus tarkistettava etukäteen Sailalta. Koulu laskutetaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla koulun alkamisen jälkeen.

Osallistujilla on syytä olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittaudu koripallokouluun tästä 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä.
Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta.
Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi

Tiedustelut

Aikuisten koriskoulua koskevat tiedustelut
Saila Asumaniemi; saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi, p. 040 717 2151Mikko Pitkänen; mzpitkan(a)hotmail.com , p. 040 572 7309

Huom!
Pelikokemusta omaaville on tarjolla aikuisten harraste- ja alemman sarjatason joukkueita. Joukkueista lisätietoa joukkueet-sivustolla. Tiedustelut annika.takala(a)iki.fi (naiset),
kalle.kojo(a)gmail.com (miehet) tai saila.asumaniemi[a]pyrinto.fi (kaikki)