Naisten riveihin toivottu paluumuuttaja!

Naisten edustusjoukkueen vuosi käynnistyy iloisella pelaajauutisella, kun 24-vuotias Ella Salminen tekee paluun kasvattajaseuraansa loppukauden kestävällä sopimuksella. Viimeksi Ella on nähty punapaidassa Pyynikillä helmikuussa 2019, jolloin hän pelasi Forssan Alun korisliigajoukkueen lisäksi rinnakkaislisenssillä Pyrinnön 1.divisioonajoukkueessa.

Korisliigadebyyttinsä sentterinä pelaava 185-senttinen Ella teki Pyrinnössä jo keväällä 2016 pelaten tuolloin yhdessä ottelussa. Ella voitti Pyrinnön riveissä myös A-tyttöjen SM-pronssia viimeisellä juniorikaudellaan 2016-2017. Uratilastoissa olevat reilut 100 korisliigaottelua ovat kertyneet FoA:ssa (kaudet 2018-2021) sekä viimeksi mestarijoukkue Peli-Karhuissa. Näiltä vuosilta saldona ovat myös korisliigan vuoden tulokkaan palkinto keväältä 2019, SM-pronssi keväältä 2021 sekä viime kauden SM-kullan ohella Suomen Cup -voitto PeKassa.

Menneen syksyn ajan Ella keskittyi muihin asioihin kuin koripalloon. Naisten päävalmentaja Petteri Molenius houkutteli Ellan mukaan harjoituksiin joulukuulla ja tämän jälkeen moni asia loksahti kohdalleen:

– Olen todella iloinen, että Ella tekee paluun Pyrintöön. Hän tuo peliimme juuri niitä asioita, joita olemme syyskaudella ehkä tarvinneet hieman enemmän. Saamme Ellan myötä sisäpelaamiseemme lisää fyysisyyttä ja levypallovoimaa. Samoin on hienoa saada mukaan seuran oma kasvatti, joka sopii myös persoonansa puolesta erinomaisesti joukkueeseen, Petteri kommentoi.

Myös Ella itse on innoissaan ”kotiinpaluusta”. – Joukkueessa on ollut hyvä meininki ja on todella hienoa liittyä mukaan!

Ella nähtäneen tositoimissa Pyynikillä jo ensi sunnuntaina 8.1.2023 klo 17, kun Pyrinnön vieraaksi saapuu Lappeenrannan Catz. Tervetuloa paikalle toivottamaan Ella lämpimästi tervetulleeksi takaisin Pyrintöön!