Niina jatkaa naisten kapteenina!

Pyrintö on solminut kautta 2024-2025 koskevan sopimuksen Niina Sedanon, 26, kanssa.

Joensuulaislähtöinen Niina aloittaa nyt kolmannen kautensa Pyrinnön liigajoukkueessa ja jatkaa samalla myös joukkueen kapteenina. Edelliskaudella Niina tilastoi pelaamissaan 29 ottelussa keskimäärin 4.6 pistettä ja 4.6 levypalloa tehoin 7.2. Erityisesti vahvana puolustuspelaajana tunnettu Niina kantoi kiitettävästi vastuuta kevään pudotuspeleissä ja kirjautti viidessä kohtaamisessa Forssan Alun kanssa pistekeskiarvoksi 7.0 ja teholukemaksi 10.2.

– Upea juttu, että Niina jatkaa Pyrinnössä. Niinasta on tullut viimeisen kahden vuoden aikana erittäin tärkeä pelaaja meille niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Alla on jo kaksi hyvää kautta Korisliigassa, mutta uskon että kehitystä on vielä luvassa ja tulevalla kaudella tullaan näkemään entistäkin parempia otteita, ennustaa naisten päävalmentaja Petteri Molenius.

– Ilonen oon, kun syksyllä saan taas laittaa punasta päälle, Niina itse kommentoi. Kesätreenit on lähteny hyvin käyntiin ja innolla ootan kyllä, mitä ens kausi tuo tullessa meijän joukkueelle. Nähään siis Pyynikillä! ❤️

Valokuva: Jani Virolainen

#pyrintö #munseura #aina