Harjoituspaketti 2023

Mitä?

Tampereen Pyrinnön vuoden 2023 harjoituspaketti sisältää tällä hetkellä 10 valmista suunnistusharjoitusta Tampereen parhaissa maastoissa. Harjoituksia voi ostaa yksitellen, tai sitten koota sopiva leiripaketti useammasta harjoituksesta.

Kaikki harjoitukset on suunnitellut huippusuunnistaja Elias Kuukka ja kartat on päivitetty ratojen osalta rastien viennin yhteydessä. Rasteilla on pienet rastiliput.

Kenelle?

Harjoitukset on suunniteltu kilpasuunnistajaa silmällä pitäen, mutta ne sopivat myös junioreille ja kuntosuunnistajille. Lähes kaikilla radoilla on lyhentämismahdollisuuksia myös pituuden osalta.

Miten?

Harjoituskarttoja voi ostaa omaps.io -palvelusta tai laittamalla viestiä / sähköpostia Eliakselle: elias.kuukka(at)gmail.com, +358400563519. Harjoituskarttojen hinnat: 7 €/kpl. Yli 20 harjoituksen tilaukset 6 €/kpl. Isommissa tilauksissa ota yhteyttä Eliakseen.

Omaps.io -palvelusta voi ostaa karttoja digitaalisesti itse tulostettavaksi pdf-tiedostoina, postitettuna tai valitsemalla toimitustavaksi noudon Kaupin karttalaatikkoon.

 

🇬🇧In English

Harjoitusten sijainnit Google Mapsissa


Tutustu myytäviin harjoituksiin ja osta harjoituskartat kätevästi omaps.io -palvelun kautta!

 

Ota yhteyttä ja räätälöidään seurallesi sopiva leiripaketti Tampereelle!

Elias Kuukka
elias.kuukka(at)gmail.com
+358400563519

Kauppi – Takahuhti A1 kokoinen julistekartta

Iso A1 (594 mm × 841 mm) kokoinen julistekartta esimerkiksi ripustettavaksi seinälle tai vaikka kehyksiin. Kartta koostuu viidestä suunnistuskartasta: Anton Kuukan Kaupin uusi kartta Lapinniemestä Luhtaantielle sekä itäosan kartta vuodelta 2019, Topias Helmisen uusi kartta Teiskontien Nesteen metsästä kuin myös vanhat korttelikartat rajautuen Ysitiehen, Messukylänkatuun ja Hervannan valtaväylään. Tästä kartasta on mukava katsoa vaikka lenkkireitti ennen lenkille lähtöä.

Julisteen hinta on 20€ / kpl.

HUOM!
Julistekartat tulostetaan Viestipainossa laadukkaalle julistepaperille ja toimitetaan kääreenä. Karttojen tilaus ja maksaminen omapsissa 20.8.2023 asti, jonka jälkeen kartat tilataan Viestipainosta. Karttojen toimitus noutona Tampereen Pyrinnön toimistolta. Kartat ovat luultavasti valmiina noudettavaksi 28.8. alkavalla viikolla, mutta tilaajille lähetetään sähköpostia, kun kartat ovat noudettavissa.

Linkki tilaukseen: https://omaps.io/maps/38656502

Majoitusvaihtoehtoja Tampereella

Varalan Urheiluopisto Tampereen keskustan lähistöllä tarjoaa eritasoisia majoitusvaihtoehtoja.

Tampereen Seurakuntien leirikeskukset ovat pääsääntöisesti hyvillä etäisyyksillä suunnistuskarttoihin ja soveltuvat erinomaisesti isoille ja pienille leiriporukoille.

Tampereelta löytyy myös kattavasti muuta eritasoista hotelli, mökki ja B&B sekä hostellimajoitusta. Lisätietoja esim. Visit Tampereen sivuilla.