Medialle

Esittely

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto on perustettu vuonna 1932, ja se on vanhin suomenkielinen suunnistusseura. Olemme osa Tampereen Pyrintöä, joka puolestaan on jo yli 125-vuotias yleisseura.

Pyrintö on yksi menestyksekkäimmistä suomalaisista suunnistusseuroista. Urheilijamme ovat saavuttaneet lukuisia palkintosijoja sekä viesteissä joukkueena että yksilötasolla kansallisesti ja kansainvälisesti Suomea ja muitakin maita maajoukkueissa edustaen.  Osallistumme useilla joukkueilla erilaisiin seuraviesteihin. Jukolan viestin voittoja Pyrinnöllä on kolme ja Venlojen viestin voittoja neljä. Osallistumme myös 10Milaan ja naisten 10Milaan, jonka olemme voittaneet neljä kertaa, 25mannaan, jonka olemme voittaneet kolme kertaa sekä Halikko-viestiin.

Pyrinnön suunnistusjaostossa on ryhmiä lapsille, nuorille, huippu-urheilijoille, aikuisille harrastajille sekä pyöräsuunnistajille.  Tavoitteemme on olla menestyksekäs suunnistusseura sekä toimia kaikenikäisten liikuttajana ja vastuullisena lajin kehittäjänä. Arvostamme urheilijoitamme ja harrastajiamme, suunnistuksen eteen tekemäämme työtä sekä sitä, että tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia suunnistajana kehittymiselle. Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto on saavuttanut  Olympiakomitean hyväksymän lasten ja nuorten, aikuisten sekä huippu-urheilun Tähtiseura-laatutunnuksen.

Olemme kokenut, osaava ja luotettava kilpailujen ja tapahtumien järjestäjä. Vahvuuksiamme ovat paitsi vankka kokemuksemme erilaisten suunnistuskilpailujen järjestelyistä ja ratojen suunnittelusta myös suuri innokkaiden ja sitoutuneiden talkoolaisten joukko. Järjestämmekin säännöllisesti kilpailujen ja tapahtumien lisäksi aikuisten suunnistuskoulun sekä harjoituksia ja kuntosuunnistusta Tampereen alueella. Tarjoamme ensiluokkaisia harjoittelumahdollisuuksia ja ratoja kartoillamme. Järjestämme yhdessä alueen seurojen kanssa Tampereen Iltarastit, joka on suosittu viikottainen kuntosuunnistustapahtuma, olosuhteita Tampereen koulujen suunnistusopetukselle sekä kiintorasteja kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille.

Linkkejä

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaoston yhteystiedot

Suomen Suunnistusliiton Mediasivut

Materiaalit

Logot

Pyrintö P-logo (Painoversio/PDF)
Pyrintö P-logo (Web/PNG)

Sosiaalinen media

Suunnistusjaoston Instagram
Suunnistusjaoston Facebook
Suunnistusjaoston Twitter

Naisten edustusryhmän Instagram
Naisten edustusryhmän Twitter

Miesten edustusryhmän Instagram
Miesten edustusryhmän Twitter