LÄHDE MUKAAN SUUNNISTAMAAN TAMPEREEN PYRINNÖN HARRASTERYHMÄÄN!

KENELLE?

Pyrinnön suunnistusjaoston harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa suunnistuksesta kiinnostunut aikuisharrastaja, joka haluaa käydä yhteisharjoituksissa ja toimia ryhmässä. Ryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille aikuisille. Ryhmään tullessaan on hyvä osata suunnistustaitojen alkeet, sillä maastossa tulee pärjätä itsenäisesti. Myös kompassin käytön osaaminen on suositeltavaa. Suunnistuksen alkeet voi opiskella Pyrinnön järjestämässä Aikuisten suunnistuskoulussa, joita järjestetään joka kevät. Lue lisää suunnistusjaoston sivuilta. Ryhmään voi myös siirtyä aktiiviuran jälkeen jaoston Punajunnuista tai edustusryhmästä.

MITEN?

Harrasteryhmän suunnistusharjoitus on metsäsuunnistuskaudella pääsääntöisesti torstaisin/keskiviikkoisin klo 18.00. Tiistaisin  tehdään juoksuharjoitus. Suunnistusharjoituksen voi kävellä, hölkätä tai juosta, yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ilmoittaudu mukaan suunnistusharjoituksiin suunnistusjaoston kalenterin kautta. Talvikauden muita harjoituksia ovat mm. maanantain kuntopiiri, tiistain porrasharjoitus, keskiviikon lamppulenkki, lauantain sählyvuoro ja sunnuntain pitkä yhteislenkki/vaellus.  Harjoitukset löytyvät jaoston nettisivuilla olevasta harjoituskalenterista.

MITÄ MAKSAA?

Harrasteryhmän maksu koko kalenterivuodelle 2023 on 160 euroa. Maksu sisältää suunistusharjoitukset rasteineen, karttoineen ja ohjauksineen, talven kuntopiirit ja sählyvuorot sekä niiden salimaksut sekä ryhmän tiedotuksen. Lisätietoa ryhmämaksusta ja ilmoittautumisesta ryhmän toimintaan sekä linkin ilmoittaumislomakkeeseen löydät sivun alaosasta.

LISÄTIETOA

Harrasteryhmän harjoitukset löydät jaoston kalenterista.

Lisätietoa ryhmän toiminnasta voit kysyä ryhmän koordinaattorilta Tiinalta: tiina.j.jussila@gmail.com

Tervetuloa huippusuositun kuntourheilulajin pariin!

Ilmoittautumisohjeet ja maksutiedot ovat sivun alalaidassa

LÄHDE SUUNNISTAMAAN!

Oletko kiinnostunut haasteista ja seikkailusta luonnossa? Haluatko aistia metsän monet vivahteet, mäntykankaat, jylhät kukkulat tai tutustua mielenkiintoiseen kotimetsään?

Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa, joka tarjoaa harrastajalleen haasteita ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suunnistuksessa fyysiset ominaisuudet eivät yksin ratkaise: eteneminen maastossa kohteesta toiseen tarjoaa upeita elämyksiä myös hitaammin liikkuville. Kannattaa kokeilla!

Lue lisää http://www.suunnistus.fi

Lähde: www.suunnistusliitto.fi

Maksut ja ilmoittautuminen 2023

Lisätietoja tulossa pian.