LÄHDE MUKAAN SUUNNISTAMAAN TAMPEREEN PYRINNÖN HARRASTERYHMÄÄN!

KENELLE?

Pyrinnön suunnistusjaoston harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa suunnistuksesta kiinnostunut yli 17-vuotias harrastaja, joka haluaa käydä yhteisharjoituksissa ja toimia ryhmässä. Ryhmä on tarkoitettu kaikenkuntoisille harrastajille. Ryhmään tullessaan on hyvä osata suunnistustaitojen alkeet, sillä maastossa tulee pärjätä itsenäisesti. Myös kompassin käyttö on hyvä osata. Suunnistuksen alkeet voi opiskella Pyrinnön järjestämässä Aikuisten suunnistuskoulussa, joita järjestetään joka kevät. Lue lisää suunnistusjaoston sivuilta. Ryhmään voi myös siirtyä jaoston muista ryhmistä.

MITEN?

Harrasteryhmän suunnistusharjoitukset toteutetaan yhdessä muiden ryhmien kanssa ja ne ovat metsäsuunnistuskaudella pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00. Talvikaudella suunnistusharjoitus on pääsääntöisesti torstaisin ja se suunnistetaan yösuunnistuslampun kera,. Suunnistusharjoitukset voi kävellä, hölkätä tai juosta, yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Suunnistusharjoituksiin ilmoittaudutaan suunnistusjaoston kalenterin kautta. Talvikauden muita harjoituksia ovat mm. tiistain porras- tai juoksuharjoitus, keskiviikon lamppupolkulenkki, perjantain kuntopiiri, lauantain sählyvuoro ja sunnuntain pitkä tossulenkki/hiihtolenkki/vaellus. Harjoitukset löytyvät listattuna jaoston nettisivuilla olevasta harjoituskalenterista. Sen lisäksi harrasteryhmä järjestää ja/tai osallistuu vuoden aikana muiden ryhmien kanssa erilaisiin leiripäiviin ja kisareissuihin.

MITÄ MAKSAA?

Harrasteryhmän maksu koko kalenterivuodelle 2024 on 170 euroa. Maksu sisältää vuoden suunistusharjoitukset rasteineen, karttoineen ja ohjauksineen, talven oheisharjoitukset sekä kuntopiirit ja sählyvuorot salimaksuineen ja ryhmän tiedotuksen. Lisätietoa ryhmämaksusta ja ilmoittautumisesta ryhmän toimintaan sekä linkin ilmoittaumislomakkeeseen löydät sivun alaosasta.

LISÄTIETOA

Harrasteryhmän harjoitukset löydät jaoston kalenterista.

Lisätietoa ryhmän toiminnasta voit kysyä ryhmän koordinaattorilta Tiinalta: tiina.j.jussila@gmail.com

Tervetuloa huippusuositun kuntourheilulajin pariin!

Ilmoittautumisohjeet ja maksutiedot ovat sivun alalaidassa

LÄHDE SUUNNISTAMAAN!

Oletko kiinnostunut haasteista ja seikkailusta luonnossa? Haluatko aistia metsän monet vivahteet, mäntykankaat, jylhät kukkulat tai tutustua mielenkiintoiseen kotimetsään?

Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa, joka tarjoaa harrastajalleen haasteita ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suunnistuksessa fyysiset ominaisuudet eivät yksin ratkaise: eteneminen maastossa kohteesta toiseen tarjoaa upeita elämyksiä myös hitaammin liikkuville. Kannattaa kokeilla!

Lue lisää http://www.suunnistus.fi

Lähde: www.suunnistusliitto.fi

Maksut ja ilmoittautuminen 2024

Ryhmiin ilmoittautuminen