LÄHDE MUKAAN SUUNNISTAMAAN TAMPEREEN PYRINNÖN HARRASTERYHMÄÄN!

KENELLE?

Pyrinnön suunnistusjaoston harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa suunnistuksesta kiinnostunut aikuisharrastaja, joka haluaa käydä yhteisharjoituksissa ja toimia ryhmässä. Ryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille aikuisille. Ryhmään tullessaan on hyvä osata suunnistustaitojen alkeet, sillä maastossa tulee pärjätä itsenäisesti. Myös kompassin käytön osaaminen on suositeltavaa. Suunnistuksen alkeet voi opiskella Pyrinnön järjestämässä Aikuisten suunnistuskoulussa, joita järjestetään joka kevät. Lue lisää suunnistusjaoston sivuilta. Ryhmään voi myös siirtyä aktiiviuran jälkeen jaoston Punajunnuista tai edustusryhmästä.

MITEN?

Harrasteryhmän suunnistusharjoitus on metsäsuunnistuskaudella pääsääntöisesti torstaisin klo 18.00. Suunnistusharjoituksen voi kävellä, hölkätä tai juosta, yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ilmoittaudu mukaan suunnistusharjoituksiin suunnistusjaoston kalenterin kautta. Talvikauden muita harjoituksia ovat mm. tiistain porrasharjoitukset Pispalan portaissa, perjantain kuntopiiri sekä sunnuntain pitkä yhteislenkki.  Harjoitukset löytyvät jaoston nettisivuilla olevasta harjoituskalenterista.

MITÄ MAKSAA?

Harrasteryhmän maksu koko kalenterivuodelle 2020 on 140 euroa. Maksu sisältää harjoitukset rasteineen, karttoineen, talven kuntopiirit ja niiden salimaksut sekä ryhmän tiedotuksen. Lisätietoa ryhmämaksusta ja ilmoittautumisesta ryhmän toimintaan sekä linkin ilmoittaumislomakkeeseen löydät sivun alaosasta.

Toivomme lisäksi, että kaikki harrasteryhmäläiset liittyvät myös Pyrinnön jäseniksi. Seuran jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Lisää Pyrinnön jäsenyydestä voit lukea tämän sivun alaosasta.

LISÄTIETOA

Harrasteryhmän harjoitukset löydät jaoston kalenterista.

Lisätietoa ryhmän toiminnasta voit kysyä ryhmän koordinaattorilta Tiinalta: tiina.j.jussila@gmail.com

Tervetuloa huippusuositun kuntourheilulajin pariin!

Ilmoittautumisohjeet ja maksutiedot ovat sivun alalaidassa

LÄHDE SUUNNISTAMAAN!

Oletko kiinnostunut haasteista ja seikkailusta luonnossa? Haluatko aistia metsän monet vivahteet, mäntykankaat, jylhät kukkulat tai tutustua mielenkiintoiseen kotimetsään?

Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa, joka tarjoaa harrastajalleen haasteita ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suunnistuksessa fyysiset ominaisuudet eivät yksin ratkaise: eteneminen maastossa kohteesta toiseen tarjoaa upeita elämyksiä myös hitaammin liikkuville. Kannattaa kokeilla!

Lue lisää http://www.suunnistus.fi

Lähde: www.suunnistusliitto.fi

Maksut ja ilmoittautuminen 2020

Ilmoittaudu Harrasteryhmään täyttämällä ilmoittautumis­lomake.

Harrasteryhmämaksu vuonna 2020

Harrasteryhmän ryhmämaksu on vuonna 2020 140 euroa.

Maksuun sisältyy

Koko kalenterivuoden (1.1.-31.12.2020) laadukas ja monipuolinen toiminta:

  • suunnistusharjoitukset 1-2 krt / vko ympäri vuoden (sis. kartat ja radat)
  • kuntopiiriharjoituksen (sis. ohjauksen ja salivuokran)
  • yksittäiset kuukauden extra -harjoitukset (sis. kartat ja radat)
  • sähly (sis. salivuokran)
  • testijuoksut (sis. ajanoton)
  • leirit ja leiripäivät (sis. kartat ja radat)
  • yksittäisiä polkujuoksu- ja porrasjuoksuharjoituksia sekä hiihto- ja retkiluistelutekniikkaharjoituksia sekä tarkkuussuunnistusharjoituksia
  • ryhmän harjoitusten koordinoinnin ja tiedottamisen

Harrasteryhmämaksu maksetaan jaoston tilille:
FI54 5732 2620 1535 77 / Tampereen Pyrintö suunnistusjaosto.

Käytä viitenumeroa 100010. Älä kirjoita tilisiirtoon viestiä, sillä viestikentän tiedot eivät välity meille.

Jos sinulla on kysyttävää/kerrottavaa maksusta, laita sähköpostia rahastonhoitajallemme: tuija(a)theschmidts.eu.

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tampereen Pyrinnön jäsenyys

Harrasteryhmämaksu ei sisällä seuran jäsenmaksua (30 €), mutta jaosto toivoo, että harrasteryhmäläiset maksavat myös Pyrinnön jäsenmaksun.

Jäseneksi voi liittyä Pyrinnön nettisivuilla täytettävällä lomakkeella . Seura lähettää jäsenille tilisiirron jäsenmaksusta vuosittain.

Pyrinnön jäsenet saavat Pyrintöläinen-lehden 4 kertaa vuodessa.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste