Kilpailuohjeet

Tulossivu

Ice Power -rastit 8.-9.6.2024

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto järjestää kaksipäiväiset kansalliset suunnistuskilpailut Oriveden Naappilassa 8.-9.6.2024. Lauantaina kilpaillaan keskimatkoilla ja sunnuntaina vuorossa on pitkät matkat. Lauantain kilpailu on samalla myös Hämeen avoin AM-keskimatka ja sunnuntai on IOF World Ranking Event -kilpailu pääsarjojen osalta.

Huom! Jos ilmoittaudut Irmassa molemman päivän kisoihin ja juokset sunnuntaina W21E tai M21E sarjassa: muista vaihtaa sunnuntain sarja päiväkohtaisen valinnan alta. Pelkällä sarjavalinnalla Irma ilmoittaa sinut joko 21A tai 21AL sarjaan valinnasta riippuen myös sunnuntaille. Tämä korjataan päiväkohtaisesta valinnasta:  Valitse päiväkohtaisen valinnan alta joko W21E tai M21E sunnuntain kisaksi.

Attention! If you register in Irma for both days and run on Sunday in the W21E or M21E series: remember to change the Sunday class under the day-specific selection (päiväkohtainen valinta). By simply choosing a series, Irma will register you in either the 21A or 21AL class also for Sunday. This is corrected from the daily selection: Choose either W21E or M21E for Sunday’s race under the daily selection.

 

Ajankohtaista:

  • 17.5. Maastokuvat ja karttapalat julkaistu
  • 15.4. Vanha kartta ja kartoittajan maastokuvaus julkaistu
  • 5.4. Kilpailukutsu julkaistu
  • 3.4. WRE Bulletin 1 julkaistu