Yhteistyökumppanit

Decens

Decens Oy on tamperelainen, täysin henkilökuntansa omistama IT-palvelutalo. Tarjoamme yrityksille luotettavaa IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelua ympäri Suomen. Decensillä työskentelee 100 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle.

Decens käyttää vuosittain merkittävän summan nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen. Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi tuemme eri urheilutapahtumia ja -joukkueita. Lisätietoa: www.teamdecens.fi

Ekokumppanit

Ekokumppanit Oy tuottaa Tampereen seudulla tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja, joilla edistetään kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja yritystoimintaa.

Kansainvälisestikin ainutlaatuinen ekokumppanuustoiminta käynnistettiin Pirkanmaalla vuonna 2003, jolloin Tampereen kaupunki liikelaitoksineen yhdessä Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n kanssa perusti Ekokumppanit Oy:n. Yhtiön kolmantena omistajana on vuoden 2009 alusta ollut Tampereen Sähkölaitos Oy. Kuulumme eurooppalaiseen energiatoimistojen verkostoon.

Ice Power

Ice Power on kotimainen Avainlipputuotemerkki ja ne valmistetaan Fysioline Oy:n omalla tehtaalla Tampereella. Ne ovat tunnettuja hyvästä laadustaan ja tehokkuudestaan. Ice Power kylmägeelin vaikutuksesta on saatu vahvaa näyttöä, että se lievittää nopeasti lihaskipuja ilman lääkeaineita. Ice Power kylmägeelien käyttöalueita kivun hoidossa ovat esimerkiksi niska- ja hartiakivut, lihasperäiset selkäkivut, lihasjännityspäänsärky sekä rasituksesta palautuminen. Ice Power tuotesarjaan kuuluu myös urheilijoiden hyvin tuntemat kylmähoitotuotteet; kylmäpakkaukset ja suihkeet. Ice Power tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Lue lisää Ice Power tuotteista: www.icepower.fi.

Insta

Insta on turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentaja ja kehittäjä.

Insta Group Oy on teollisuusautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia. 

Lumonite

Lumonite on valaisinvalmistaja jonka huippuunsa testatut ja hiotut valaisimet suunnitellaan Suomessa. Lumoniten laadukkaat otsavalaisimet sopivat huippu-urheilijoille, teollisuuden ammattilaisille ja ulkoilijoille. Miesten edustusryhmä Punakone kilpailee ja harjoittelee Lumoniten otsalampuilla.

Noname

noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja pyöräilyvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.

Viime vuosina myös useiden muiden lajien seurat sekä yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman seura- ja yritysimagon nostamiseen.