Yhteistyökumppanit

Decens

Decens Oy on tamperelainen, täysin henkilökuntansa omistama IT-palvelutalo. Tarjoamme yrityksille luotettavaa IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelua ympäri Suomen. Decensillä työskentelee 100 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle.

Decens käyttää vuosittain merkittävän summan nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen. Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi tuemme eri urheilutapahtumia ja -joukkueita. Lisätietoa: www.teamdecens.fi

Ekokumppanit

Ekokumppanit Oy tuottaa Tampereen seudulla tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja, joilla edistetään kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja yritystoimintaa.

Kansainvälisestikin ainutlaatuinen ekokumppanuustoiminta käynnistettiin Pirkanmaalla vuonna 2003, jolloin Tampereen kaupunki liikelaitoksineen yhdessä Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n kanssa perusti Ekokumppanit Oy:n. Yhtiön kolmantena omistajana on vuoden 2009 alusta ollut Tampereen Sähkölaitos Oy. Kuulumme eurooppalaiseen energiatoimistojen verkostoon.

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja.

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa.

Insta

Insta on turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentaja ja kehittäjä.

Insta Group Oy on teollisuusautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia. 

Lumonite

Lumonite on valaisinvalmistaja jonka huippuunsa testatut ja hiotut valaisimet suunnitellaan Suomessa. Lumoniten laadukkaat otsavalaisimet sopivat huippu-urheilijoille, teollisuuden ammattilaisille ja ulkoilijoille. Miesten edustusryhmä Punakone kilpailee ja harjoittelee Lumoniten otsalampuilla.

LähiTapiola

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.

Noname

noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja pyöräilyvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.

Viime vuosina myös useiden muiden lajien seurat sekä yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman seura- ja yritysimagon nostamiseen.