Yhteistyökumppanit

Tilausliikenne Atro Vuolle

Tilausajot korkeimmassa laatuluokassa. Tampereen laadukkain kalusto ja erinomainen palvelu.

https://www.atrovuolle.fi/

Decens

Decens Oy on tamperelainen kokonaan työntekijöidensä omistama IT-ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Yhtiö tunnetaan joustavuudestaan, erinomaisesta palvelusta ja korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Yhtiö työllistää yli 60 asiantuntijaa viidellä eri paikkakunnalla.

Decens kantaa huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Yhtiö haluaa pysyä suomalaisena ja olla osaltaan vaikuttamassa työpaikkojen pysymiseen kotimaassamme. Yhteiskuntavastuullisuus näkyy myös siinä, että Decens panostaa vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin ja harrastustoiminnan tukemiseen sekä kilpaurheiluun.

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja.

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa.

Insta

Insta on turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentaja ja kehittäjä 

Insta Group Oy on teollisuusautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia. 

Kauppi Sports Center

Kauppi Sports Center on Suomen monipuolisin ja suurin liikuntakeskus Kaupin Urheilupuiston kupeessa Tampereella. Meiltä löytyy kaikki tämä:

Upea Well Gym kuntosali, kolme monitoimikenttää, kuusi sulkapallokenttää, taitoharjoittelutila, ryhmäliikuntatila, ravintola- ja kahvila, useita muunneltavia neuvottelutiloja, kaksi saunakabinettia, 1000 hengen katsomo sekä kiipeilykeskus ja trampoliinipuisto Trampolin Park Wild.

Kiilto

Kiilto on vuonna 1919 perustettu suomalainen perheyritys. Kemianteollisuuden tuotteita valmistava ja markkinoiva Kiilto toimii neljällä toimialalla: rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet.

Lemtapes

Lemtapes  valmistaa liimalankatuotteita ja vahvikenauhoja. Niitä käytetään pahvipakkausten vahvistamisessa ja avausnauhoina sekä vaneriteollisuuden kiinnitysnauhoina.

Lumonite

Lumonite on valaisinvalmistaja jonka huippuunsa testatut ja hiotut valaisimet suunnitellaan Suomessa. Lumoniten laadukkaat otsavalaisimet sopivat huippu-urheilijoille, teollisuuden ammattilaisille ja ulkoilijoille. Miesten edustusryhmä Punakone kilpailee ja harjoittelee Lumoniten otsalampuilla.

Noname

noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja pyöräilyvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.

Viime vuosina myös useiden muiden lajien seurat sekä yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman seura- ja tai yritysimagon nostamiseen.

Pirkanmaan jätehuolto

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät. Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, paikalliset jäteasemat sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.