Pyrinnölle taisteluvoitto Pyynikillä

Tampereen Pyrintö avasi puolivälieräsarjan 100-89 (46-43) kotivoitolla Loimaan Bisonsista. Seuraavan kerran joukkueet iskevät yhteen sunnuntaina Loimaalla.

Bisonsin hyvän alun jälkeen Pyrintö otti ohjat itselleen ja vei ensimmäisen jakson 25-16. Ennen puoliaikaa vierasjoukkue tykitti kahdella perättäisellä kaukoheitolla 37-41 eteen, mutta Pyrintö kuittasi johtoaseman nopeasti takaisin itselleen. Puoliajalle siirryttiin lukemissa 46-43.

Puoliajan jälkeinen 8-0 runi siivitti kotijoukkueen pienoiselle karkumatkalle ja Ville Pekkolan jakson loppuun painamalla buzzer beaterilla Pyrintö piti 30 minuutin jälkeen 71-64 johtoa itsellään. Päätösneljänneksellä Bisons pääsi useaan otteeseen parhaimillaan viiden pisteen tuntumaan, mutta 27 pistettä tykittänyt Damon Williams viimeisteli ottelun vapariviivalta Pyrinnölle.

Williams rohmusti 27 pisteen lisäksi 11 levypalloa. J’Nathan Bullock (18/7), Esian Henderson (15/3) sekä Joonas Caven (14/5) pelasivat myös vahvan ottelun. Pyrinnön kapteeni Antero Lehto loukkasi itseään hieman ennen puoliaikaa ja palasi tauolta siviilit päällä penkin päätyyn.

Bisonsin parhaat tänään olivat 22 pisteen Tuukka Kotti ja 17 pistettä mieheen heittäneet Ronnie Clark ja Paul Hill Jr.