Pyrintö päätti Marraskuun lopun tuplakierroksen kahdella voitolla

Pyrintö sai hienon päätöksen Marraskuulle, kun joukkue voitti viikonlopun tuplakierroksella Forssan lisäksi Kotkan Peli-Karhut Pyynikillä lukemin 88-84.

Ensimmäinen jakso oli Pyrinnön huikeata hallintaa. Joukkue pelasi itsevarmasti ja upotti lähes kaikki heitot sisään Veera Välimaan ja Jessica Schrollin huikealla tykityksellä. Jakso päättyi Pyrinnölle 36-25. Toisella jaksolla Kotka sai juonesta paremmin kiinni ja Pyrinnön korintekotahti luonnollisesti hiljeni hieman verrattuna huikeaan ensimmäiseen jaksoon. Tämäkin jakso meni kuitenkin Pyrinnölle lopulta 22-20. Kolmas jakso oli kotijoukkueelle synkkä ja Pyrinnön heitot ja myös syötöt kolisivat etenevässä määrin johonkin muualle, kuin mihin ne oli tarkoitettu. Jakso päättyi Peli-Karhujen hyväksi 11-18 mutta Pyrintö säilytti edelleen johtonsa ensimmäisen ja toisen erän korieron turvin.

Neljäs erä eteni jännittävissä merkeissä ja näytti jopa hetken siltä, että Pyrintö on menettämässä pelin hallinnan ja myös johtonsa Kotkalle. Kun peliä oli jäljellä vajaa viisi minuuttia, niin Tuulia Timon huikea 3 pisteen heitto antoi Pyrinnölle vielä tarvittavan lisävaihteen Tämän jälkeen myös Veera Välimaa ja Jessica Schroll onnistuivat tärkeissä korintekotilanteissa. Kun peliaikaa oli jäljellä noin minuutti, niin Meral Bedretdin upotti tärkeän 3 pisteen heiton, jonka jälkeen Peli-Karhut joutui turvautumaan aikalisään. Tämä ei auttanut, vaan Meral Bedretdin upotti uudestaan 3 pisteen heiton ja viimeinen niitti peliin oli naulattu.