Hyvinkää Ponnekkaalla pelillä voittoon Pyynikillä

Otteluraportti: Pyrintö vs. Hyvinkään Ponteva (Sunnuntai 8.2. Pyynikin palloiluhalli)

Täydet 40 minuuttia vahvasti pelannut Hyvinkään Ponteva vei tärkeät sarjapisteet Pyynikillä lukemin 71-95 (27-44). HyPo aloitti pelin heti terävästi ja Pyrinnöllä oli muun muassa vaikeuksia saada HyPon 192 cm sentteri Taru Tuukkasta kuriin. Tarun pelaaminen oli vähäeleistä mutta tehokasta ja hän pussittikin lopulta 23 pistettä ja otti 16 levypalloa. HyPo pelasi lähes kaikki hyökkäyksensä maltilla ja joukkue saikin mukavia syöttöjä pitkille pelaajilleen aivan hyökkäyksiensä lopussa. Pyrinnöllä sen sijaan peli ailahteli liikaa ja ajoittaisten onnistumisien perään tuli muun muassa puolustusvirheitä, joista Hyvinkää rokotti välittömästi. Pyrinnön heittoprosentti jäi tänään kolmen pisteen kaaren takaa vaatimattomaksi 20%, kun taas Hyvinkäällä vastaava oli 44%. Hyvinkää onnistui myös joukkueena tasaisesti ja kaikki pelaajat pääsivätkin pisteille. Pyrinnöltä hyvää perussuoritukseen pääsi tänään Jessica Schroll (22 p. /8 levyp.), jota säestivät mukavasti Brittany Hedderson (14 p. /8 levyp.), Kaisa Lind (13 p. /3 levyp.), Johanna Soppela (9 p.) ja Meral Bedretdin. (7 p. /4 levyp.) 

Pyrintö Hypo raportti

Kuvassa Pyrinnön Meral Bedretdin Yleisradion haastateltava. Kuva: Rami Myllymaa

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

HyPolta erinomainen peli. Olivat valmistautuneet erityiseen otteluun ja pelasivat tosi hyvin. Oli tiedossa, että HyPo on parantanut peliään syyskaudesta todella paljon ja se, että meidän pitää onnistua omissa asioissamme pidempiä jaksoja, kuin mitä onnistuttiin syksyllä. Eli pitäisi pystyä pelaamaan 40 min peli; Ei pystytty ja taululla on tulos. Peli ailahteli aivan liikaa, oman konseptin ja perusasioiden tekeminen ailahteli myös. Se että on tullut tappioita, niin näkyy vähän hyökkäyspään luottamuksessa. Valopilkkuna tänään oli penkiltä tulleiden Johanna Soppelan ja Heta Äijäsen hyvä pelaaminen.

Kommentit, Tero Niskanen (Päävalmentaja, Hyvinkään Ponteva)

Erittäin ylpeä joukkueesta. Kaksi edellistä kohtaamista saatiin kyllä aika lailla kyytiä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Pyrintö teki aivan huikean shown ensimmäisen neljänneksen hyökkäyksellä ja Hyvinkäällä taas hävittiin Pyrinnön hyvään puolustamiseen eka neljännes ja silloin jäätiin heti alakynteen. Tänään oli ihan päinvastainen tilanne, otettiin hyvä kaula heti kärkeen. Saimme pidettyä meidän pelin tasomme loppuun asti todella hyvänä. Erittäin ylpeä joukkueesta ja kaikki pääsivät  pisteille. Hyvä peli oli.

Seuraavaksi

Pyrintö kohtaa Turun Riennon Lauantaina 14.2. klo 14. Samassa yhteydessä on myös hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyrinnön naiset toimivat klo 12 alkavassa muotinäytöksessä myös malleina. Tervetuloa Pyynikille!

Leave a Comment