ToPo:n rutiini liikaa Pyrinnölle

Ottelukommentit: Pyrintö vs. ToPo (Sunnuntai 22.2. Pyynikin palloiluhalli Lopputulos: 75-91)

Vahvasta alusta huolimatta Pyrinnön naiset joutuivat taipumaan toistamiseen ToPo:lle viikon sisällä, kun joukkueet iskivät uudestaan yhteen, nyt vuorostaan Pyynikillä.

Pyrinnöstä vahvasti pelasivat Brittany Hedderson (25/5/2 riistoa), joukkueen hyökkäystä johtanut Meral Bedretdin (20/6/3 syöttöä), sekä Jessica Schroll (18/3 syöttöä). Pirteästi pelasi myös Heta Äijänen, joka oli ToPo:n hyökkääjien riesana, ja keräsi nimiinsä kolme heitontorjuntaa. ToPo:n tehokkaimpina Pyynikillä esiintyivät 34 pistettä heittänyt Heta Korpivaara (34/12 levypalloa/4 syöttöä/2 riistoa/2 torjuntaa), Korpivaaran tavoin tupla-tuplan urakoinut Niina Laaksonen (26/11), sekä Dionne Pounds (14/4/2/2 riistoa/1 torjunta).

Katso tilastot

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Kisahallissa oli paljon tiukempi peli, koska siellä pystyttiin kamppailemaan saman verran heittoja ilmaan kuin ToPo. Nyt ToPo sai 73 pelitilanneheittoa ja 33 vapaaheittoa meidän 59 pelitilanneheittoa ja  17 vapaaheittoa vastaan. Vaikka meidän kakkosten prosentti on meille tosi hyvä ja vapaaheittoprosentti tosi hyvä, niin eroa tulee tuon verran. Vastustajan 21 hyökkäyslevypalloa, meidän 22 menetystä ratkaisivat tänään. Sitten lopussa vielä kun oltiin vähän etäisyydellä niin virhevaikeudet ratkaisivat myös. Raskas peli ja raskas tappio.

Kommentit, Kari-Pekka Klinga (Päävalmentaja, ToPo)

Meiltä suhteellisen hyvä kokonaisuus ja eilisen aika kirvelevän tappion jälkeen pelaajat pystyivät kokoamaan itsensä. Tänään olimme hyviä niillä omilla osa-alueillamme, eikä välitetty mitä Pyrintö tekee, vaan pyrittiin pelaamaan omaa juttua. Muutama runi päästiin ottamaan mutta muuten mentiin aika tasaisesti. Jokaisessa jaksossa muutaman pisteen ero, siitä tuo tulee

p_logo_p

Tuplakierros ensi viikonloppuna: Seuraavaksi Pyrintö hakee vauhtia Äänekoskelta La 28.2. pelattavassa pelissä ja viimeinen runkosarjan kotipeli on heti Su 1.3. Pyynikillä, jolloin vastassa on Vimpelin Veto.

Leave a Comment