Pyrinnön naiset Tapiolan Hongan vieraaksi Keskiviikkona

Pyrinnön runkosarjan pelit jatkuvat taas pienen tauon jälkeen, kun joukkue matkustaa Tapiolan Hongan vieraaksi Keskiviikkona. Pyrintö on sarjataulukossa kahdeksantena (8 voittoa/17 tappiota) ja yhtä monta ottelua pelannut Honka pitää hallussaan yhdeksättä sijaa (7 voittoa/18 tappiota).

Hongan tilastokärki pisteissä ja syötöissä on takamies Jennifer Schlott (17.6 pistettä ja 3.8 syöttöä ottelua kohden), levypalloissa laituri Tuuli Menna (8.9 levypalloa ottelua kohden).

Keskiviikon ottelu Tapiolan urheiluhallissa alkaa klo 18:30.

Honkap_logo_p

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Yritteliäs ja urheilullinen Honka vastassa. Jokaisesta pallosta pitää taistella tai se on kahden sekunnin kuluttua omassa korissa. Panos on selvä: Voittaja menee playoffeihin. Se voittaa, joka tekee omia asioitaan laadukkaammin ja haluaa kautensa mitalipeleihin päättää. Meillä on alla mm. loukkaantumisten ja sairastelujen myötä erittäin rikkinäinen puolitoistaviikkoinen. Yritämme kuitenkin parsia kasaan mahdollisimman iskukykyisen joukkueen. Selityksille ei ole sijaa senkään puolesta, että Honka on pelannut jo viimeiset 8 ottelua ilman dominoivaa jenkkitakamiestään Jennifer Schlottia ja silti pelannut hyvin.

Seuraavaksi

Honka-pelin jälkeen seuraava ja samalla viimeinen runkosarjan peli on Lauantaina 14. Maaliskuuta, kun Pyrintö matkustaa Lappeenrantaan Catzin vieraaksi. Catz-Pyrintö peli Lappeenrannan urheilutalolla alkaa klo 15:00.

La 14.3. klo 19:30 Catz Lappeenranta vs. Pyrintö

Leave a Comment