Pyrinnölle menestystä EHBT-turnauksessa

Pyrinnön koripallojoukkueet esiintyivät edukseen Suomen suurimmassa nuorisokoripalloilun turnauksessa Espoossa. Perinteinen EHBT keräsi reilut 350 joukkuetta viikonlopuksi Espooseen mittelöimään eri sarjojen voitoista. Pyrinnöstä turnaukseen osallistui 14 joukkuetta.

b-tytöt_ehbt
B-tytöt nappasivat nimiinsä kutsusarjan voiton, kun finaalissa kukistui TiKs pistein 66-41 (34-21).

c5b7156fc3007efb17be77ac4ebb4b4c

C-tytöt saavuttivat turnauksessa hopeaa. Niin ikään kutsusarjassa pelanneet Laitisen Pinjan ja Piispan Maijun luotsaama porukka joutui taipumaan finaalissa Tapiolan Hongalle pistein 53-18 (28-7).

04-tytöt

Pyrinnön toisen mestaruuden nappasivat 04-tyttöjen kilpasarjassa pelannut Pyrintö, kun finaalissa kaatui PeKa täpärästi pistein 28-26.

Pojat-03 pelasivat FUN-sarjan finaalissa voittaen sen selkeästi. Finaalissa MaSu kaatui numeroin 71-13 (40-8).

EHBT-turnaus

Seuraavaksi B- ja A-ikäisten keskittyminen suuntautuu valtakunnallisten sarjojen karsintapeleihin. A-ikäisten karsinnat alkavat jo tulevana viikonloppuna. Sekä Pyrinnön A-tytöt että A-pojat isännöivät ensimmäisen karsintakierroksen turnauksia Tampereella.

Teksti: tp tiedotus