Viikonlopun tuplakierroksella vastassa Espoo Basket Team ja Catz!

Pyrinnöllä on edessään mielenkiintoinen viikonloppu, kun Lauantaina klo 13:00 vastaan asettuu sarjassa neljäntenä oleva Espoo Basket Team ja heti seuraavana päivänä joukkue matkustaa Lappeenrantaan sarjaykkösenä olevan Catzin vieraaksi. Pyrintö hakee sarjassa vielä avausvoittoaan, kun se kärsi ensimmäisellä tuplakierroksella tappion sekä Forssan Alulle että Vimpelin Vedolle.

p_logo_p

Roope Tähkä:

EBT: Sarjanousija EBT on aloittanut kautensa varsin ennakkoluulottomasti samalla osoittaen vaarallisuutensa. Avausvoitto Forssasta syntyi ennätyksellisen kolmosrallin seurauksena ja Vimpeliä vastaankin esitys oli vähintäänkin mallikas. Vaikka ns. perinteinen iso pelaaja Espoolta puuttuukin, on heidän kokoonpanonsa keskimitaltaan yksi sarjan pisimpiä ja monipuolisimpia, jonka vuoksi puolustuspään match-uppien kanssa pitää olla jatkuvasti tarkkana.

Avainpelaajat: Lotta Aaltonen,Deanna Weaver

CATZ: Hallitsevan mestarin kohtaaminen on aina muille joukkueille innostava peli. Edellisviikonlopun tappio HyPolle on varmasti lisännyt myös Catzin näyttöhaluja tulevan viikonlopun tuplakierroksella. Catzia vastaan pärjääminen vaatii koko joukkueelta eheän ja yhtenäisen 40 minuutin suorituksen kentän molemmissa päissä, jota luonnollisesti lähdemme hakemaan.

Avainpelaajat: Elena Reshetko, Jennifer Schlott, Chandra Harris

Tervetuloa kannustamaan Pyrintö avausvoittoon Lauantaina klo 13:00 Pyynikille!

Leave a Comment