CATZ VEI PISTEET PYYNIKILLÄ LUVUIN 52-82

Pyrinnön hienosta ensimmäisestä neljänneksestä huolimatta Catzin kova rutiini kantoi selvään voittoon Pyynikillä pelatussa ottelussa. Ensimmäisellä jaksolla Pyrintö tuli kovaa peliin ja Catz ei ollut alussa aivan valmiina otteluun. Ensimmäinen erä Pyrinnölle 17-13. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen ja jo seuraava jakso osoitti sarjajohtajan kovan rutiinin ja vahvat yksilöt ja samalla Pyrinnön peli alkoi yskähdellä. Puoliajalle mentiin lukemissa 29-38.

Plogo A3.fh11

Kolmannen jakson jälkeen tilanne oli jo 42-59 ja peli oli käytännössä pelattu. Viimeinen jakso oli enää pelkkä muodollisuus ja lopputulos 53-83. Parhaina pelaajina palkittiin tänään Catzin Lotta Hämäläinen ja Pyrinnöltä Katri Menna ja lisäksi Wirma Lappenranta palkitsi “willeimpänä ja osaavimpana pelaajana” Heta Äijäsen.

Seuraavaksi: Pyrintö pelaa heti Sunnuntaina 1.11. klo 17:00 vierasottelun Äänekosken Huimaa vastaan. Seuraava kotiottelu on Lauantaina 7.11. klo 13, joilloin vastaan asettuu Kotkan Pelikarhut.