Peli-Karhut tehokkaan paikkapuolustuksen avulla voittoon Pyynikillä

Kotkan Peli-karhut vei tasaisena edenneen pelin Pyynikillä luvuin 62-76. Pyrinnöllä oli selvästi vaikeuksia hyökätä Peli-Karhujen paikkapuolustusta vastaan ja tämä näkyi mm. Pyrinnön sentterinä pelaavan Mollie Williamsin (14 p./20 levyp.) otteissa, joka saatiin pois mukavuusalueeltaan Peli-Karhujen ja erityisesti Akil Simpsonin tehokkaan puolustuksen avulla. Pyrinnön parhaana pelaajana palkittu Keira Peak (25 p./14 levyp.) uurasti tehokkaasti mutta kannatteli hieman liian yksin Pyrintöä. Lähes 30 min uurastanut Meral Bedredtin (7 p.) tsemppasi tuttuun tyyliinsä ja pirteitä otteita esitti myös Iina Keski-Saari (7 p.).

Juri Heinämäki: Paikkapuolustus aiheutti meille hirvittävästi ongelmia. Olimme kyllä harjoitelleet paikkaa vastaan pelaamista aika paljon tällä viikolla, koska tänään oli PeKa ja huomenna on vastassa Forssan Alku, niin varmasti paikkapuolustusta tulee huomennakin aika paljon vastaan. Saimme kyllä omassa puolustuksessa ihan tarpeeksi stoppeja. Me tehtiin kyllä merkkausvirheitä; ei meidän pitäisi päästää Roosa Lehtorantaa ampumaan 3 p. heittoja suoraan syötöstä. Laudermillin kolmoset; en pitänyt häntä ainakaan videoiden perusteella noin kovana heittäjänä ja hän pisti kyllä pari kovaa vetoa sisään. Keskityimme nopeiden takamiesten ohjaamiseen heille vaikeisiin paikkoihin ja onnistuimme siinä kohtuullisen hyvin. Emme vain kyenneet kääntämään vastustajan menetyksiä pisteiksi toisessa päässä.