Harrasteryhmä

LÄHDE MUKAAN SUUNNISTAMAAN TAMPEREEN PYRINNÖN HARRASTERYHMÄÄN!

KENELLE?

Pyrinnön suunnistusjaoston harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa suunnistuksesta kiinnostunut aikuisharrastaja, joka haluaa käydä yhteisharjoituksissa ja toimia ryhmässä. Ryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille aikuisille. Ryhmään tullessaan on hyvä osata suunnistustaitojen alkeet, sillä maastossa tulee pärjätä itsenäisesti. Myös kompassin käytön osaaminen on suositeltavaa. Suunnistuksen alkeet voi opiskella Pyrinnön järjestämässä Aikuisten suunnistuskoulussa. Ryhmään voi myös siirtyä aktiiviuran jälkeen jaoston Nuorten Ryhmästä tai edustusryhmästä. 

MITÄ?

Harrasteryhmä tarjoaa erilaisia ja eritasoisia harjoituksia ympäri vuoden. Ohjelmassa on mm. ohjattuja suunnistusharjoituksia kerran viikossa, yhteisiä iltarastikäyntejä, kuntopiiri-ilta talvikaudella, polkujuoksulenkkejä ja -vaelluksia, illanistujaisia, yhteisiä kisamatkoja ja harjoituspankin tarjontaa. Ryhmässä voi harrastaa suunnistusta ilman kilpailullisia tavoitteita, mutta myös kisoihin kannustetaan. Halukkaista harrastajista kootaan viestijoukkueet erilaisiin suunnistusviesteihin, mm. Jukolan viestiin.

MITEN?

Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 8.8. klo 18.00 Kaupin vanhalta huoltorakennukselta (Kuntokatu 5), jossa järjestetään suunnistusharjoitus opastuksineen. Seuraavat harjoituskerrat aina vuoden loppuun asti löytyvät päivitettyinä jaoston nettisivuilla olevasta harjoituskalenterista. Ryhmän suunnistusharjoitus on pääsääntöisesti tiistaisin klo 18.00. Suunnistusharjoituksen voi kävellä, hölkätä tai juosta, yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Henkilökohtaista opastusta on tarjolla harjoituksen alussa. Ilmoittaudu mukaan suunnistusharjoituksiin suunnistusjaoston kalenterin kautta.

MITÄ MAKSAA?

Harrasteryhmään voi vuoden 2017 loppuun asti tutustua maksamalla jaoston kannatusmaksun 25 euroa. Maksu sisältää harjoitukset rasteineen, karttoineen ja opastuksineen sekä talven kuntopiirit ja niiden salimaksut. Vuoden 2018 harrastemaksu ilmoitetaan ennen vuodenvaihdetta.

Lue ohjeet jaoston kannatusmaksun maksamisesta täältä.

Jos haluat, voit myös liittyä Pyrinnön jäseneksi. Liittyäksesi voit täyttää lomakkeen. Seuran jäsenmaksu on 30 €/vuosi.

LISÄTIETOA

Lisätietoa harrasteryhmän harjoituksista ja ilmoittautumislinkin löydät jaoston kalenterista osoitteesta http://suunnistus.tampereenpyrinto.fi/kalenteri/month.php

Tervetuloa huippusuositun kuntourheilulajin pariin!

 

LÄHDE SUUNNISTAMAAN!

Oletko kiinnostunut haasteista ja seikkailusta luonnossa? Haluatko aistia metsän monet vivahteet, mäntykankaat, jylhät kukkulat tai tutustua mielenkiintoiseen kotimetsään?

Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa, joka tarjoaa harrastajalleen haasteita ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suunnistuksessa fyysiset ominaisuudet eivät yksin ratkaise: eteneminen maastossa kohteesta toiseen tarjoaa upeita elämyksiä myös hitaammin liikkuville. Kannattaa kokeilla!

Lue lisää http://www.suunnistus.fi

Lähde: www.suunnistusliitto.fi