Pyrinnön seuraotteluiden voittoputki jatkuu

Pyrintö on aloittanut hallikauden seuraottelut vakuuttavasti. Kaksi ensimmäistä kohtaamista on pyytynyt punavalkoisten voittoon. Sama rytmi jatkui perjantaina kun Pyrintö sai Pirkkahalliin vieraita. Vastavassa olivat Helsingin Kisa-Veikot, Lahden Ahkera sekä Turun Urheiluliitto. Loppupisteissä Pyrintö oli omalla sataluvullaan (407). Hopeaa nappasi HKV (372), pronssia Lahden Ahkera (342) ja neljänneksi jätettiin Turun Urheiluliitto (280).

19-sarjalaiset juoksijat vedossa
19-sarjalainen Ville Aarnivala juoksi 60 metrin aidat aikaan 8,12, jolla irtosi kakkostila. Seuraottelun voiton Ville kuittasi 200 metrillä katkasten maaliviivan ajassa 22,10.

Saman ikäisten naisten 60 metrin aidoissa Reetta Hurske oli omalla sekuntiluvullaan. Kretski tikkasi pika-aidat hyvään voittoaikaan 8,69. Naisten 200 metriä oli punavalkoisten juhlaa. Eliisa Räsänen kellotti koko kilpailun voittoajaksi 25,73 ja Pyrinnölle kaksoisvoiton varmisti Sara Jokinen (25,79) antaen Eliisalle hyvän vastuksen.

Juniorisarjojen poimintoja
Tiia Tammisalo (15v.) on päässyt kovaan hallikuntoon. Tiia oli omaa luokkaansa 200 metrillä. Hänen voittoajaksi kirjattiin 25,83. Tällä tuloksella olisi irronnut pronssia 19-sarjassa.
200 metrillä nähtiin 13-tytöissä kaksoivoitto. Pinja Heinonen katkaisin maalilinjan ensimmäisenä (27,40) ja Iida Koivisto niiasi hopeaa ajalla 29,91.
Saga Vanninen rikkoi ainoana 11-vuotiaana 200 metrillä puolen minuutin rajan. Sagan voittoaika 29,96 olisi riittänyt korkealla myös kahta vuotta vanhempien tyttöjen sarjassa.

Seuraottelu

Kestomatkoilla Pyrintö osoitti hyvää osaamista varsinkin 11-sarjassa. Krista Manninen juoksi tyttöjen tuhannen metrin voittajaksi ajalla 3.34,41. Ylivoimaiseen voittoon juoksi myös samanikäinen Oliver Ojala ottaen poikien kilpailun nimiinsä. Oliverin voittoaika oli 3.25,54.

15-pojat hyppäsivät Hämsyn seuraottelun tavoin korkeuden kaksoisvoittoon. Molemmat pojat ylittivät riman 171 cm korkeudesta. Erkki Ojala oli tällä kertaa parempi ja Lauri Savolainen kumarsi hopeisen mitalin.

Seuraottelun päätösmatkalla, 24×60 m sukkuviestissä, käytiin tiukkaa kamppailua voitosta. HKV antoi erittäin kovan vastuksen ja voitto ratkesi vasta loppuosuudella. Ankkuri Ville Aarnivala toi Pyrinnölle voiton ajalla 3.24,25.

Sukkulaviestin jälkeen juokkue kokoontui tututusti palkintokorokkeille. 9-19 vuotiaat Pyrinnön urheilijat: tunteikas hetki, kaikki yhdessä.

Kilpailuiden järjestelyt sujuivat erinomaisessa yhteishengessä. Seuraavat Pyrinnön järjestämät kilpailut pidetään ti 28.1. Pirkkahallissa. Silloin radat täyttyvät enimmäkseen aikuisurheilijoista kun Kansalliset hallikilpailut organisoidaan Tampereella.

Seuraottelun merkeissä kohdataan uudestaan jo pe 31.1. Turussa, jossa samat neljä seuraa keräävät seuraottelupisteitä viestijuoksujen merkeissä.