B-pojat voittoon sarjanelosesta

Pyrinnön B-pojat hakivat sarjapisteet Helsingistä, kun runkosarjan kakkostilasta taistelevat tamperelaiset voittivat sarjanelosen Munkkiniemen Kisapojat (Muki) 62-73 (29-35). Kun sarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, Pyrinnölle riittää yksi voitto varmistamaan kotiedun välierissä.

Munkkiniemessä Pyrintö oli nimenomaan joukkue. Kaikki 9 kentällä käynyttä pelaaja tekivät vähintään 4 pistettä ja ottivat vähintään 2 levypalloa. Kun helsinkiläisten pelaaminen perustui kolmen pelaajan tehoihin, Pyrinnöllä vaihtopelaajat tekivät peräti 35 pistettä ja aloitusviisikko vain 3 pistettä enemmän (38).A14_7275_huhtanen

Antti Lehtisaari (11 pist/3 lev) ja Aleksi Huhtanen (5 pist/6 lev) esiintyivät molemmissa kenttäpäädyissä tehokkaasti. Ville Haapoja (10/6) oli totutun luotettava.

Ensi sunnuntaina 23.3. klo 15.45 pelataan Tammelan koululla sarjan odotettu kärkiottelu kun Pyrinnön vieraaksi saapuu sarjakärki HNMKY Pyrinnön kasvatin Tommi Rasin johdolla

Kuvat: Antti Harju