Puheenjohtaja Ilkka Viloselle kahden vuoden jatkopesti

Seuran vuosikokous valitsi  Ilkka Vilosen,60, myös seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Pyrinnön puheenjohtajaksi. Ilkka on kipparoinut Pyrintöä vuodesta 2007.

Seuran puheenjohtajapaikka ei ole ollut altis myrskylle.  Kolmatta vuotta sitten kunniapuheenjohtaksi kutsuttu Heikki Järvelin piti puheenjohtajan nuijaa  kymmenen vuotta  (1997-2006), sitä ennen Mauno Koivula Heikin tavoin kymmenvuotiskauden.Puheenjohtaja Ilkka Vilonen 2011

Seuran hallitukseen (ent. johtokunta) valittiin  seuraavaksi kahdeksi vuodeksi edelleen Saila Asumaniemi, Katri Heilimä, Juha Laakonen, Tuuli Merikoski sekä uutena Juho Sopanen.

Hallituksessa jatkavat tämän vuoden Markku Ala-Mettälä, Jarmo Hakanen, Marja Joutsen, Katja Karintaus, Kalevi Lammi.

Toimintavuosi 2013 oli monessa mielessä onnistunut.  Venla Niemen pronssi suunnistuksen MM-kisoissa oli urheilullisesti ykkösjuttu.  Ja talouskin kohentui  erityisesti yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kilpailujen ansiosta vähintään kohtuulliseksi.

Kuluvan toimintavuoden kovimmat tapahtumat ovat koripailoilun osalta miesten pudotuspelit, suunnistuksen Tampere gamestit, yleisurheilun jo pidetty hallimaaottelu ja 24.8.  Eliittikisojen finaali.

Seuran toimintasäänöt on saatu remontoiduiksi Palaamme osin vanhaan hyväksi koettuun käytäntöön.  Yhden seurakokouksen sijasta pidämme  sekä syys- että kevätkokouksen.  Syyskokouksessa vahvistetaan mm.toimintasuunnitelmat ja valitaan luottamushenkilöt.  Kevään kokouksessa käsitellään tilinpäätösasiat.

Seuran vuosikokous pidettiin maanantaina 5.5. Kokousta johti kunniapuheenjohtaja Heikki Järvelin.

Jaostojohtokunnat2014

Teksti: Jarmo Hakanen