Pyrintö kohtaa Vilppaan Pyynikillä 30.12.

Tampereen Pyrintö päättää vuoden 2014 kotiottelulla Salon Vilpasta vastaan. Ottelu alkaa klo 18:30 Pyynikin palloiluhallissa. Ottelun jälkeen Jälkipelejä juhlitaan ravintola Tuopissa ja paikalle saapuu myös joukkueen pelaajia sekä valmennusta. Viime kerran tapaan haastatteluiden jälkeen luvassa on urheiluaiheinen visa.

Kommentit, Pieti Poikola (Päävalmentaja, Pyrintö)

Taas mennään samalla mentaliteetilla kuin muutama edellinenkin ottelu eli ei hirveästi keskitytä vastustajaan vaan enemmänkin omaan tekemiseen. Vilppaalla on muutama erittäin taitava ja laadukas pelaaja, joka antaa meille haastetta 1 vs 1 pelaamisessa. Ottelussa meidän teemana ovat hyvä pallonliike, agressiivinen joukkuepuolustus ja jokaisen pelaajan pitää tuoda kentälle energiaa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen

  • Pyrintö selätti Vilppaan Pyynikillä lokakuussa 77-53.

Avainpelaajat, Vilpas

  • Juan Pattillo. Joukkueen paras pistemies (19,7)  ja ykkönen myös levypalloissa (9,0). Ottaa peräti 17 kahden pisteen yritystä ottelua kohden.
  • William Walker. Pattillon kanssa muodostavat joukkueen tehokaksikon. 19,4 pistettä ottelua kohden ja 42-% kaaren takaa.
  • Darren Duncan. 14,6 pistettä ja 4,6 syöttöä per ottelu.

Ottelun jälkeen juonnetut jälkipelit Tuopissa! 

pyrinto_pohja_pyrintofi_TUOPPIJALKIPELIT_netti