Reetta ennätysvauhdissa

Reetta Hurske on päässyt erinomaiseen talvikuntoon. Lauantaina Jyväskylässä järjestetyissä Hipposhalleissa Reetta paransi kahteen otteeseen 60 m aitojen ennätystään. Ensimmäisen juoksun ajaksi kirjattiin 8,39 ja toisen 8,38. Reetan aiempi ennätys oli 8,44.

Reetta:
No ihan hyvä juoksu. On se jo sinnepäin!

Valmentaja Markjukka Suihko:
Kisakausi on lähtenyt sujumaan hyvin, vaikka Reetta on päässyt juoksemaan vasta joulukuun puolesta välistä saakka. Reetan tilanteen tuntien juoksu todennäköisesti paranee vielä hallikauden ja harjoittelun edetessä.

Aitojen lisäksi Reetta kilpaili pituudessa leiskauttaen tulokseksi 575. Seuraavan kerran Reetta kilpailee ma 2.2. Tampereella järjestettävissä kansallisissa Tähtien Kisoissa.

Aikuisten SM-hallit järjestetään 21.-22.2. Tampereella.

Kuva: Ella Suihko

Reetta_Ella_Suihko