Hyvinkään Ponteva Sunnuntaina Pyynikille

Pyrinnön naisten ottelut jatkuvat Sunnuntaina 8.2. klo 12:00 kotipelillä Hyvinkään Pontevaa (HyPo) vastaan.

Lähtökohdat Sunnuntain kotipeliin

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja Pyrintö oli parempi sekä kotona 25.10. luvuin 89-77 että Hyvinkäällä 14.12. 62-69. Sarjataulukossa Hyvinkään Ponteva on viidentenä ja Pyrintö seitsemäntenä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Hyvinkään tehopelaaja kaikilla kolmella osa-alueella on 192 cm sentteri Taru Tuukkanen (pisteet 16.7, levypallot 13.5 ja syötöt 3.7).

Pyrintö_Hypo08022015

Kuva: MJ Pitkänen

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Mielenkiintoinen ottelu. HyPo on meitä sarjataulukossa 1,5 voittoa edellä vaikka olemme voittaneet molemmat keskinäiset kohtaamiset. Sunnuntain otteluun tuo siis televisioinnin lisäksi erityistä mielenkiintoa ja panosta se, että voitolla voisimme jo teoriassakin säilyttää sarjapaikkamme ja lisäksi HyPo pysyisi sarjataulukossa edelleen tavoitettavissa olevalla etäisyydellä. Jos HyPo voittaa ottelun, se tulee karkaamaan meiltä taulukossa käytännössä tavoittamattomiin.

Suuria satsauksia kesän aikana tehnyt HyPo vahvisti joukkuettaan joulutauolla entisestään kun riveihin liittyivät Anni Mäkitalo ja Evianna Sipilä. Kevätkauden otteluvideoiden perusteella HyPo onkin tehnyt vaikutuksen, peli on syksystä mennyt eteenpäin ja voidaksemme edes tavoitella voittoa, meidän on onnistuttava omassakin tekemisessämme paremmin kuin syyskaudella ja ennen kaikkea koko 40 minuutin ajan.

HyPo:n avainpelaaja on totta kai maajoukkuesentteri Taru Tuukkanen, mutta muutenkin joukkueen materiaali on yksi sarjan leveimmistä. 9-10 pelaajan syvyydellä pelaavasta joukkueesta ei voi keskittyä vain yksittäisen pelaajan pysäyttämiseen vaikka Tuukkasen puolustaminen toki lopputuloksen kannalta yksi tärkeimmistä yksittäisistä asioista onkin.

Nyt on korkea aika kääntää omakin kurssi jälleen voitolliseksi. Toivottavasti yleisöä saapuu paikalle aikaisesta ajankohdasta huolimatta mahdollisimman runsaasti, kannustusta tarvitaan.

Huom. Ottelu alkaa klo 12:00. Tervetuloa Pyynikille kannustamaan naiset voittoon! Peli myös televisioidaan YLETV2.

Tapahtuma linkki >>