Roope Tähkä Pyrinnön naisten päävalmentajaksi

Naisten Korisliigaan kaudeksi 2014-2015 noussut Tampereen Pyrintö on tehnyt päävalmentajasopimuksen Roope Tähkän kanssa.Tähkä toimi Pyrinnön naisten edustusjoukkueen apuvalmentajana viime kaudella, jolloin joukkue sijoittui yhdeksänneksi Naisten Korisliigassa. Tähkä toimii myös Suomen koripalloliiton hallituksessa.

PYR_WN_000791_1

Roope Tähkä: “Luonnollisesti olen ylpeä ja iloinen Pyrinnön minulle osoittamasta luottamuksesta. Neuvottelut etenivät hyvässä hengessä ja siviilityöni mukana tuleviin kipupisteisiin seura etsi aktiivisesti ratkaisut, joilla päävalmentajuuteni tuli mahdolliseksi. Haluan myös kiittää edeltäjääni Ilpo Rantasta, jonka “kisällinä” toimiessani sain kehittää valmennusosaamistani uudelle tasolle kahden edelliskauden ajan.

Tulevaan kauteen lähden innokkaana, mutta maltillisena. Olen käynyt paljon kahdenkeskisiä keskusteluja niin vanhojen kuin mahdollisten uusien pelaajien kanssa ja joukkueen suomalainen runko näyttäisi pikkuhiljaa alkavan saada muotoaan. Tässä kohtaa tavoitteena on saada kasaan iskukykyinen ja edelliskautta hieman kokeneempi joukkue, joka kykenee pelaamaan intensiivistä ja aktiivista koripalloa kentän molemmissa päissä.”

Pyrinnön naisten edustusjoukkue on kauden 2014-2015 lisäksi pelannut edellisen kerran valtakunnan korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2005-2006. Seuralla on kahdeksan Suomen mestaruutta sekä kaksi hopea- ja pronssisijaa.