Juri Heinämäki Pyrinnön tyttöpuolen päävalmentajaksi

Tampereen Pyrintö on palkannut Juri Heinämäen, 28, tyttöjunioreiden päävalmentajaksi kaudelle 2015-2016. Heinämäki ottaa vastuulleen A-tyttöjen päävalmennuksen ja toimii naisten Korisliigajoukkueen apuvalmentajana.
”Otan innoissani uuden pestin uudessa ympäristössä vastaan. Uskon, että pystymme luomaan Pyrinnön tyttöjunioreille poikapuolen veroisen pelaajapolun. Pyrintö on tehnyt laadukasta juniorityötä pitkään. Hyvällä yhteistyöllä on oman kylän tytöillä mahdollisuus päästä pelaamaan aina naisten Korisliigaan asti”, analysoi Heinämäki.

Pyrinnön valmennuspäällikkö Miikka Sopanen on tyytyväinen Heinämäen nimitykseen.
”Jurin saaminen tyttöpuolen päävalmentajaksi tuo ammattitaitoa tyttöpuolen pelaajapolun kehittämiseen. Tämä on seuralta hieno osoitus tyttökoripallon panostukseen. Näin ollen Pyrinnössä on mahdollisuus kasvaa liigatason pelaajaksi niin miehissä kuin naisissakin”, Sopanen linjaa.

Juri Heinämäki toimi Forssan Koripoikien miesten edustusjoukkueen päävalmentajana kaudet 2013-2015 ja kauden 2012-2013 silloin Korisliigaa pelanneen FoKoPon apuvalmentajana. Heinämäki on suorittanut huippukoripallovalmentajatutkinnon vuonna 2013.